Ads Top

Εκπνέει η προθεσμία για ΟΣΦΠ και Α2


Η 15η Ιουλίου έχει οριστεί ως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες και βάσει των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από ΕΣΑΚΕ και ΑΣΕΑΔ, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δηλώσει τη συμμετοχή του στην Α2 μέσα στην Δευτέρα (15/07).
Σε διαφορετική περίπτωση, το σωματείο δεν θα αγωνιστεί σε καμία εθνική κατηγορία το 2019/20 και όταν επανέλθει τη σεζόν 2020/21 θα πρέπει να το κάνει από τη Γ’ Εθνική. Ο Ολυμπιακός καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα έχει μια δεύτερη ομάδα στην Α2 για να παίρνουν ματς οι νεότεροι και να είναι κάτι σαν "σκαλοπάτι" για την πρώτη ή αν θα "γειώσει" εντελώς τις εγχώριες διοργανώσεις και συμμετέχει μόνο στη Euroleague...

Υπενθυμίζεται πως αν τελικά ο Ολυμπιακός παίξει στην Α2, αρχίζει το νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, ενώ θα αγωνιστεί και στο Κύπελλο αρχίζοντας όχι από τα προημιτελικά όπως συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά από τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης, όταν οι 16 ομάδες της Β’ Εθνικής που θα έχουν περάσει από την πρώτη αγωνιστική θα κληρωθούν (και θα παίξουν ως γηπεδούχοι) με τις 16 της Α2.

*redgoal.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.