Ads Top

Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Τρεμπέλ (vids)


Οι Βέλγοι βάζουν τον Ολυμπιακό στο κόλπο για τον Γάλλο μέσο της Αντερλεχτ, Αντριέν Τρεμπέλ. Και η Ναντ στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.
Η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Αθήνα για την προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει θέσει επί τάπητος τον «ερυθρόλευκο» μεταγραφικό σχεδιασμό, με τους Πειραιώτες να έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους την απόκτηση ενός επιθετικού υψηλού επιπέδου.

Το θέμα του στράικερ, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό που «τρέχουν» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες τους να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις.

Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που φέρεται να έχει πέσει στο… τραπέζι για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, είναι αυτό του Γάλλου μέσου της Αντερλεχτ, Αντριέν Τρεμπέλ. Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο 28χρονος χαφ βρίσκεται στα… ραντάρ του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως δεν «παίζει» μόνος του. Για την περίπτωσή του φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης η Ναντ, αλλά και αρκετές ακόμα γαλλικές ομάδες.

Ο Αντριέν Τρεμπέλ έχει ύψος 1.74 μ. και αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να καλύψει τόσο τη θέση του αμυντικού χαφ όσο και αυτή του επιτελικού χαφ, δίνοντας επιπλέον λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.  Ο 28χρονος άσος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν, στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 29 συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και 4 αγώνες του Europa League, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 2.307 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, ήταν από τους πρωταγωνιστές της Αντερλεχτ και του είχε δοθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο δεύτερο μισό της σεζόν, ωστόσο, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά παιχνίδια.

Ο Τρεμπέλ αγωνίζεται στην Αντερλεχτ από το 2017, όταν η ομάδα των Βρυξελλών τον απέκτησε από την Σταντάρ Λιέγης έναντι 3.000.000 €, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Αντερλεχτ έχει παίξει συνολικά σε 87 ματς (6 γκολ, 12 ασίστ), ενώ στην Σταντάρ Λιέγης αγωνίστηκε για τρία χρόνια έχοντας 10 γκολ και 13 ασίστ σε 106 ματς. Πριν μετακομίσει στο Βέλγιο έπαιζε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ναντ, στην ακαδημία της οποίας έκανε τα πρώτα του βήματα στο μαγικό χώρο του ποδοσφαίρου. Στη γαλλική ομάδα έπαιξε 103 ματς, έχοντας 4 γκολ και 8 ασίστ.

Όπως προαναφέραμε, οι Βέλγοι τις τελευταίες ώρες τον εμφανίζουν ως έναν από τους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, αλλά όπως γράφουν χαρακτηριστικά, για την περίπτωσή του ενδιαφέρεται και η Ναντ. Οι Γάλλοι επιθυμούν την επιστροφή του 28χρονου, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του συλλόγου και έχει συνδέσει το όνομά του με τα «καναρίνια»…

Δείτε τον εν δράσει:







to10.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.