Ads Top

Συγκλονιστική στιγμή: Ο Χέντερσον ξεσπάει σε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα του! (video)


Όταν ήταν μικρός, ο Τζόρνταν Χέντερσον είχε πει στον πατέρα του πως κάποια μέρα θα παίξει σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και μόλις σήκωσε το τρόπαιο, έτρεξε στην αγκαλιά του και έκλαψε με λυγμούς.
Πρωταγωνιστής στην πιο συγκινητική στιγμή της κατάκτησης του έκτου Τσάμπιονς Λιγκ από την Λίβερπουλ έγινε ο Τζόρνταν Χέντερσον μαζί με τον πατέρα του, Μπράιαν.
Ο αρχηγός των «κόκκινων» πριν τον περσινό τελικό είχε μιλήσει για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν ο πατέρας του διαγνώστηκε με καρκίνο στον λάρυγγα. Κάτι που τον ανάγκασε να γίνει σκληρός, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει.

Έναν χρόνο αργότερα, ο Τζόρνταν Χέντερσον σήκωσε την κορυφαία ευρωπαϊκή κούπα στον ουρανό της Μαδρίτης και ο Μπράιαν Χέντερσον, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο, ήταν εκεί για να τον καμαρώσει στην σπουδαιότερη στιγμή της καριέρας του.

Λίγα λεπτά μετά την απονομή, ο ένας έτρεξε στην αγκαλιά του άλλου και ξέσπασαν μαζί σε δάκρυα χαράς και ανακούφισης. 
«Δεν περίμενα ότι θα πάει έτσι το παιχνίδι. Πίστευα ότι θα ισοφαρίσει η Τότεναμ και θα πάει στην παράταση. Είμαι απίστευτα υπερήφανος. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα δάκρυα απλά κυλάνε. Αγκαλιάζεις την σύζυγό σου, αγκαλιάζεις την κόρη σου, αγκαλιάζεις οποιονδήποτε βρεθεί δίπλα σου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», σχολίασε λίγο μετά τον τελικό ο… υπερήφανος πατέρας, Μπράιαν Χέντερσον.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο Τζόρνταν είχε… προαναγγείλει την παρουσία του σε τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά ένα τέτοιο παιχνίδι.

«Όταν ήταν 10 χρονών πήγαμε στο γήπεδο να παρακολουθήσουμε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Βγαίνοντας από το γήπεδο και ακούγοντας τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, μου είπε «πατέρα, θα παίξω εκεί μια μέρα”. Το έκανε όχι μόνο μια φορά, αλλά δύο και τώρα το κατέκτησε. Είμαι απόλυτα ευτυχισμένος. Αν δεν είχε σηκώσει αυτό το τρόπαιο, θα περνούσε ένα άσχημο καλοκαίρι. Τώρα όλα θα πάνε τέλεια. Θα ξεκουραστεί μαζί με τα παιδιά του
».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.