Ads Top

Έκλεισε Σουντανί ο Ολυμπιακός! (vid)


Στην Αθήνα αναμένεται το μεσημέρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ελ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί. 
Ο 31χρονος Αλγερινός εξτρέμ αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με την μεταγραφή του Μπρούνο.

Αργά το βράδυ της Κυριακής έφτασε στην Ελλάδα ο Μπρούνο για τον Ολυμπιακό. Και το μεσημέρι της Δευτέρας θα φτάσει και ο Χιλάλ Σουντανί! Ο 31χρονος Αλγερινός εξτρέμ θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» μιας και στις 13:25 θα είναι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Σουντανί ο οποίος είχε αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ πέρσι το καλοκαίρι θα αποτελεί μία ακόμα λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς σε ότι έχει να κάνει με τις πτέρυγες με τους ανθρώπους της ομάδας να τον ξέρουν καλά και από τον αγγλικό σύλλογο βεβαίως αλλά και από τα ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Champions League.

Φυσικά γνώμη για τον ποδοσφαιριστή έχει και ο Πέδρο Μαρτίνς, μιας και η ευρωπαϊκή καριέρα του Σουντανί είχε αρχίσει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα και την Γκιμαράες πριν τον πουλήσει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (για 900.000 ευρώ). Στην Πορτογαλία είχε σε 44 ματς, 16 γκολ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση με παίκτη που αγωνίζεται και ως φορ και θα δώσει εμπειρία και ποιότητα.

Τις καλύτερες του σεζόν βεβαίως τις έκανε με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Αλγερινός άφησε την Κροατία έχοντας βάλει 86 γκολ και έχοντας μοιράσει 54 ασίστ σε σύνολο 196 αγώνων!

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Νότιγχαμ τον απέκτησε έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά στη Championship αγωνίστηκε μόλις σε 8 ματς (6 πρωταθλήματος) και πέτυχε δύο γκολ. Αν και μπήκε δυνατά στη σεζόν (2 γκολ στα 4 πρώτα ματς), οι τραυματισμοί τον άφησαν ουσιαστικά ανενεργό. Αρχικά ένα πρόβλημα στο γόνατο τον πήγε αρκετά πίσω και στη συνέχεια έχασε όλη τη σεζόν με νέους τραυματισμό στο πόδι.

Δεν θα παίξει στο Κόπα Αφρικα

Στα θετικά της μεταγραφής είναι πως μπορεί η Αλγερία να βρίσκεται στο Κοπα Αφρικα, αλλά ο Σουντανί δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής του κι έτσι θα ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία του Πέδρο Μαρτίνς.



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.