Ads Top

Κλείνει το deal της Ρεάλ με Αζάρ στα 120.000.000 ευρώ!


Θέμα ημερών είναι πλέον η μεταπήδηση του Αζάρ από την Τσέλσι στην Ρεάλ έναντι ποσού-ρεκόρ, με αντιπροσωπεία των Μαδριλένων να ταξιδεύει στο Λονδίνο για να κλείσει οριστικά τη συμφωνία.
Το φλερτ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Εντέν Αζάρ δεν είναι κάτι το καινούριο καθώς άρχισε για πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια, όμως ο έρωτας αυτός φαίνεται πως θα καρποφορήσει το φετινό καλοκαίρι.
Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην Τσέλσι με την οποία κατέκτησε πολλούς τίτλους, με τελευταίο αυτόν του Europa League στον τελικό του Μπακού απέναντι στην Άρσεναλ, ο Βέλγος είναι έτοιμος πλέον για το επόμενο βήμα και οι "μερένγκες" εμφανίζονται έτοιμοι να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από Ισπανία και Ιταλία, αντιπροσωπεία του μαδριλένικου συλλόγου έχει ήδη κάνει το ταξίδι στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Τσέλσι και να κλείσει τη συμφωνία για τον Αζάρ, προσφέροντας στο πιάτο το ποσό των 120.000.000 ευρώ.

Εάν μάλιστα κλείσει το deal σε αυτό το ποσό, όπως φημολογείται έντονα τα τελευταία 24ωρα, ο Αζάρ θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρεάλ, ξεπερνώντας και τα 100.000.000 ευρώ που δόθηκαν στις περιπτώσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.