Ads Top

Δέκα αξέχαστες στιγμές των τελικών του Champions League!


Ένα σουτ, ένα γκολ, ένα... γλίστρημα, ένας πανηγυρισμός.
Οι τελικοί του Champions League έχουν.. χαρίσει αξέχαστες στιγμές!

Το άλμπουμ των κορυφαίων στιγμών από τελικούς του Champions League δεν μπορεί να μην έχει... απ' όλα.

Νίκες που δεν πίστευαν ούτε οι πιο ένθερμοι οπαδοί. Γκολ που αξίζουν το χειροκρότημα και του πιο φανατικού αντίπαλου. Δάκρυα χαράς αγκαλιά με το βαρύτιμο τρόπαιο και δάκρυα λύπης, όταν αυτό γλιστράει μέσα από τα χέρια τους.

inner
1994, Μίλαν-Μπαρτσελόνα 4-0: Η Μίλαν διέλυσε την «Dream Team» Μπαρτσελόνα και ο Πάολο Μαλντίνι «φόρεσε» το βαρύτιμο τρόπαιο.

inner
1999, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου 2-1: Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις, λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση από τους Βαυαρούς και έστεψε πρωταθλήτρια την Γιουνάιτεντ.

inner
2001, Μπάγερν Μονάχου-Βαλένθια 1-1 (5-4 πεν): Τα δάκρυα του Σαντιάγκο Κανιθάρες μετά την ήττα της Βαλένθια στα πέναλτι από την Μπάγερν και η συμπαράσταση του… αντιπάλου Όλιβερ Καν, συγκαταλέγεται μέχρι και σήμερα στις πιο συγκινητικές στιγμές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

inner
2002, Λεβερκούζεν-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Ο «μάγος» Ζιντάν στέλνει την μπάλα με τον δικό του αξέχαστο τρόπο στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ της Λεβερκούζεν και υπογράφει την… κούπα της Ρεάλ Μαδρίτης.

inner
2004, Μονακό-Πόρτο 0-3: Η αρχή του «μύθου». Ο «Special One» Ζοσέ Μουρίνιο σκαρφάλωσε στην κορυφή με την Πόρτο, η οποία έφτασε για πρώτη φορά σε τελικό Champions League.

inner
2005, Μίλαν-Λίβερπουλ 3-3 (3-2 πεν): Η διπλή απόκρουση του Ντούντεκ που -πιθανότατα- στοιχειώνει ακόμα τον Αντρέι Σεφτσένκο και οδήγησε την Λίβερπουλ στο γνωστό ως «θαύμα της Κωνσταντινούπολης»

inner
2008, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 1-1 (6-5 πεν): Το ματς έφτασε στα πέναλτι, ο Τζον Τέρι ετοιμάζεται να εκτελέσει, η βροχή… κάνει τη ζημιά και η μπάλα έφυγε άουτ. Ο αρχηγός της Τσέλσι γλίστρησε στην επίμαχη εκτέλεση, ακολούθησε η απόκρουση του Φαν Ντερ Σαρ στο πέναλτι του Ανελκά και η Γιουνάιτεντ το σήκωσε τη Μόσχα.

inner
2011, Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Στον ουρανό του Γουέμπλεϊ ο Πεπ Γουαρδιόλα, μετά τον θρίαμβο του «τίκι τάκα» απέναντι στο σύνολο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

inner
2014, Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 4-1: Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμαζόταν για το «θαύμα», όμως η Ρεάλ Μαδρίτης είχε διαφορετική άποψη. Η κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος στις καθυστερήσεις έστειλε τον Μαδριλένικο τελικό στην παράταση, όπου η «βασίλισσα» αποδείχτηκε… αφεντικό της πόλης.

inner
2018, Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ 3-1: Το μοναδικής ομορφιάς τέρμα του Γκάρεθ Μπέιλ κράτησε την Λίβερπουλ μακριά από την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.