Ads Top

Μεταγραφάρα με φορ - κανόνι ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ - Ποιος τον πρότεινε!


Κάνει ακόμα δουλειές με τον Δικέφαλο αν και έφυγε.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια από τις κορυφαίες σεζόν της ιστορίας του, κατακτώντας το νταμπλ στην Ελλάδα. Πλέον, στο «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Οι ιθύνοντες των Θεσσαλονικών θέλουν η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή για να κυνηγήσει ξανά τίτλους αλλά και την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να έχει προτείνει στον ΠΑΟΚ την περίπτωση του Νικολάι Κομλιτσένκο, δείχνοντας έτσι πως διατηρεί ακόμη δεσμούς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Άλλωστε, αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος για τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκε είναι αυτό του Νικολάι Κομλιτσένκο. Ο Ρώσος φορ έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Τσεχία με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ, μετρώντας 29 γκολ και 7 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Σύμφωνα με τη «Metrosport», ο Λούμπος Μίχελ ήταν αυτός που πρότεινε την περίπτωση του, η οποία και απορρίφθηκε. Παρόλα αυτά, η κίνηση αυτή επιβεβαίωσε ότι ο Μίχελ διατηρεί ακόμη δεσμούς με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν πρέπει να ξαφνιάζει κανέναν το γεγονός ότι οι Τσέχοι επανέφεραν το όνομα του Νικολάι Κομλιτσένκο ως υποψήφιο στόχο του ΠΑΟΚ. Πίσω από αυτή την ιστορία υπάρχει ο Λούμπος Μίχελ, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κινήθηκε ως σύμβουλος επί των μεταγραφών, όπως είχε κάνει και στην περίπτωση του Σφιντέρσκι και πρότεινε τον παίκτη στον Δικέφαλο.

Όπως είναι επίσης, γνωστό, η απόφαση ήταν αρνητική για τον 23χρονο φορ των 27 γκολ και των 7 ασίστ φέτος, αλλά επί της ουσίας επιβεβαιώνει ότι ο Μίχελ διατηρεί ακόμη δεσμούς με τον ΠΑΟΚ. Το αν αυτοί θα συνεχιστούν ή θα διακοπούν θα κριθεί σε λίγες μέρες.

Στα τέλη του μήνα ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο και έχει ήδη προγραμματιστεί ένα ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη. Από τη συζήτηση του μεγαλομετόχου με τον Σλοβάκο βετεράνο ρέφερι θα φανεί αν υπάρχει μέλλον στη συνεργασία και με ποια μορφή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.