Ads Top

Εκεί θα... χτυπήσει την Πλζέν ο Ολυμπιακός - Το πλάνο του Μαρτίνς


Το πρώτο σχόλιο για την κλήρωση που δεν είναι εύκολη!
Ο Ολυμπιακός ξεκινά από το γραφικό Πλζεν την πορεία του για την επιστροφή στα «αστέρια». Χρειάζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την εποχή, δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις και εύκολα ματς. Ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως η Τσέχικη. Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό ήξερε πως σήμερα το μεσημέρι θα μάθει αν θα παίξει με την Αιντχόβεν ή την Βικτόρια Πλζεν.

Η… μπίλια στο 50-50 έκατσε τελικά στους Τσέχους. Μια σκληροτράχηλη ομάδα που ναι μεν δεν έχει την ιστορία και την δυναμική των Ολλανδών αλλά έχει κάτι που για την περίοδο που την βρίσκει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός είναι πολύ επικίνδυνο.

Έχει εμπειρία σε τέτοιες αναμετρήσεις, σε προκριματικούς αγώνες. Και ο Ολυμπιακός βεβαίως τα τελευταία χρόνια μπαίνει στην διαδικασία των προκριματικών. Και τα τελευταία δύο χρόνια τα έχει πάει περίφημα.

Ο στόχος είναι να τριτώσει το καλό. Ένας δρόμος πολύ δύσκολος που φαίνεται και από το γεγονός ότι πρώτος αντίπαλος είναι μια ομάδα που παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια.

Το όπλο της Βικτόρια Πλζεν είναι η επίθεση, ανοίγει γενικότερα τα ματς και αυτό σε πρώτη ανάγνωση είναι καλό για τον Ολυμπιακό. Να παίζει δηλαδή με ομάδες που έχουν διάθεση για μπάλα και όχι για ταμπούρι. Θα βρει δηλαδή τους χώρους, ειδικά από την στιγμή που πίσω οι Τσέχοι έχουν θέματα.

Δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα όμως για μια κλήρωση. Κανείς δεν προκρίθηκε από… κλήρωση. Υπήρξαν στιγμές που ο Ολυμπιακός πήγε σαν φαβορί και αποκλείστηκε. Άλλες φορές κατάφερε να αφήσει εκτός «θηρία», όπως συνέβη με την Μίλαν πέρσι σε μια διαδικασία που έμοιαζε με νοκ-αουτ εν τέλει.

Τι χρειάζεται; Πρωτίστως, κάτω η μπάλα. Τον Ολυμπιακό τον περιμένουν δύο «μάχες», στην αρχή στην Τσεχία και μετά στο Καραισκάκη.

Να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται, να παίξει το ποδόσφαιρο του και να κάνει την δουλειά του. Μόνο εύκολο δεν θα είναι. Στο γήπεδο θα μπορέσει με σοβαρότητα και προσοχή να το κάνει εύκολο.

Ξεκινάμε λοιπόν για τα «αστέρια»…

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.