Ads Top

Θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Ρέτσος!


Κρούση προς την πλευρά του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως υποστηρίζει με σημερινό της ρεπορτάζ η «Sportime». 
Την προοπτική να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και μέσω αυτού να πραγματοποιήσει ένα δυνατό restart στην καριέρα του επιθυμεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως υποστηρίζει η «Sportime» με σημερινό της ρεπορτάζ.
Ο Έλληνας σέντερ μπακ, που μπορεί με την ίδια ευκολία να αγωνιστεί και στα άκρα της αμυντικής γραμμής, είχε μία πολύ άτυχη σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί ιδιαίτερα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κάπως έτσι, άλλοι συμπαίκτες του έχουν προβάδισμα στις βασικές επιλογές του προπονητή τους, ενώ σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, υπάρχει σκέψη από τον γερμανικό σύλλογο να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό για τον νεαρό Έλληνα διεθνή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, έχει αναπτυχθεί ισχυρή φημολογία σύμφωνα με την οποία ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να επιστρέψει, ώστε να μπορέσει να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού ο Παναγιώτης Ρέτσος εκπροσωπείται από γραφείο ατζέντηδων που συνεργάζεται με τον Ραμαντάνι, που έχει διακόψει τις επαφές του με τον Ολυμπιακό.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.