Ads Top

«Ο Μήτρογλου σκέφτεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»!


Γάλλοι και Τούρκοι για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού.
Στο προσκήνιο διατηρεί ο Τύπος στο εξωτερικό την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, Γάλλοι και Τούρκοι κάνουν αναφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Θρύλου, ενώ στην Τουρκία σχολιάζουν πως ο ίδιος ο Έλληνας επιθετικός σκέφτεται να επιστρέψει στην ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του, από τη στιγμή που αποχωρεί από τη Γαλατασαράι και δεν αναμένεται να μείνει στη Μαρσέιγ.

Δείτε τι γράφει η γαλλική «L’ Equipe»: «Οι διοικούντες της Γαλατασαράι ενημέρωσαν τον Μήτρογλου την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θέλουν να συνεχίσουν μαζί, παρά το γεγονός πως ο δανεισμός του Έλληνα επιθετικού είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Αυτός ο όρος δεν δείχνει να ανησυχεί την τουρκική ομάδα. Η πρόωρη επιστροφή του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ είναι μία πιθανότητα. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2021.

Ωστόσο, η αποχώρησή του θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα με διάφορους τρόπους. Μία λύση θα μπορούσε να είναι το ενδιαφέρον ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα».

Μάλιστα, στην τουρκική ιστοσελίδα «sporx.com» αναφέρουν αναδημοσιεύουν την είδηση από τη γαλλική «L’ Equipe» και συμπληρώνουν: Ο Κώστας λέγεται πως είπε ότι σκέφτεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, την ομάδα της πατρίδας του.

Γίνεται αντιληπτό, πάντως, πως εφόσον ο Ολυμπιακός προχωράει τόσο δυνατά για την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, φαντάζει απίθανο να κινηθεί και για τον Κώστα Μήτρογλου...

redking.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.