Ads Top

Μιλά με δύο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ προχωρά ξεχωριστά δύο περιπτώσεις ακραίων επιθετικών και από τις διαπραγματεύσεις που γίνονται θα κριθεί ποιος θα έρθει στην Τούμπα. Τα δεδομένα που ισχύουν.
Ο ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση του Ροντρίγκο Σοάρες, έχει προχωρήσει την περίπτωση του Ισμαέλ Σίλβα της Αχμάτ Γκρόζνι και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.




Για την περίπτωση του Τζιοβάνι Ντο Σάντος, που προτάθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση ενός ακόμη εξτρέμ, οι άνθρωποι του Δικέφαλου έχουν προκρίνει δύο ποδοσφαιριστές που καλύπτουν τις απαιτήσεις που έχουν θέσει. Μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις, που τρέχουν παράλληλα, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις χωρίς για την ώρα να προκύπτει κάτι αρνητικό στις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη.

Και οι δύο περιπτώσεις ακραίων επιθετικών προχωρούν κανονικά και οι επιτελείς του ΠΑΟΚ θέλουν να τις φτάσουν σε σημείο που θα είναι στο χέρι τους να κάνουν την τελική επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα φέρουν στην Τούμπα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εξτρέμ που θα αποκτηθεί θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που ψάχνουν στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Θα είναι ένας παίκτης με μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και στη δική του περίπτωση δεν θα είναι προτεραιότητα η δυνατότητα του να αποκτήσει μεταπωλητική αξία. Θα είναι ένας εξτρέμ «έτοιμος» να βοηθήσει άμεσα τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που θα κάνει στα προκριματικά του Champions League.

Το σίγουρο είναι ότι  αυτή η εβδομάδα θα είναι "καυτή" για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ που θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του και με έναν ακόμη, εκτός του Ισμαέλ Σίλβα, κεντρικό χαφ.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.