Ads Top

Ανακοινώνει Ροντρίγκο ο ΠΑΟΚ!


Ζήτημα χρόνου η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τελειώσει και τη μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα από την Αχμάτ Γκρόζνι. 
Ξαναγράφουν για Λουτσέσκου και Σαχτάρ.

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που από την πλευρά της έχει αναλάβει να πληρώσει για τα δικαιώματα του την Γκρέμιο Ανάπολις.

Είναι δεδομένο ότι ο Ροντρίγκο θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να προϊδεάζει για τη μεταγραφή του μέσω των λογαριασμών στα social media.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΜΑΕΛ ΣΙΛΒΑ

Ο ΠΑΟΚ έχει τελειώσει και τη μεταγραφή του Ίσμαελ Σίλβα από την Αχμάτ Γκρόζνι. Για να επικυρωθεί η συμφωνία θα πρέπει ο Βραζιλιάνος μέσος να ταξιδέψει και αυτός στη Θεσσαλονίκη. Αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά που βρίσκονται σε εξέλιξη – με αργούς είναι αλήθεια ρυθμούς- στην Τσετσενία.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΧΤΑΡ - ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Όπως και πριν από λίγες ημέρες, το calciomercato συνδέει τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τη Σαχτάρ. Σύμφωνα λοιπόν με την ιταλική ιστοσελίδα ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ο Βραζιλιάνος Αντόνιο Κάρλος Ζάγκο, της Μπραγκαντίνο, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στη Βραζιλία, είναι οι δύο υπόψηφιοι προπονητές για τον πάγκο της Σαχτάρ σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Ουκρανούς ο Πάουλο Φονσέκα ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρόμα.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.