Ads Top

Ταξίδι-αστραπή Μαρινάκη για να κλείσει μεταγραφή!


Τρέχουν οι εξελίξεις στο λιμάνι. Ποιοι είναι οι στόχοι. 
Πολλή συζήτηση έχει σηκωθεί το τελευταίο διήμερο αναφορικά με το ταξίδι διοικητικών στελεχών του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία. Πολλή συζήτηση έχει σηκωθεί το τελευταίο διήμερο αναφορικά με το ταξίδι διοικητικών στελεχών του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία. Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για παρουσία στο Πόρτο, οπού απόψε διεξάγεται ο τελικός του Nations League, τόσο του ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και του επί χρόνια αντιπροέδρου του συλλόγου, αλλά πλέον διοικητικού στελέχους της Νότιγχαμ Φόρεστ, Γιάννη Βρέντζου, ο οποίος όμως εσχάτως έχει επαναδραστηριοποιηθεί έντονα αναφορικά με τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού.

Μοιραία, η φημολογία είναι πολύ μεγάλη, αναφορικά με την σκοπιμότητα της συγκεκριμένης… διοικητικής μετάβασης. Μπορεί ανεπισήμως, πηγές των «ερυθρολεύκων» να ισχυρίζονται πως το εν λόγω ταξίδι δεν άφορα τίποτα περισσότερο παρά την δια ζώσης παρουσίας των εκπροσώπων του συλλόγου στον τελικό του Nations League, προφανώς όμως, δεν μπορεί να είναι ο μόνος λόγος.

Ισα ίσα μάλιστα, που τα τόσα ανοιχτά «μέτωπα» του Ολυμπιακού με την Πορτογαλία, ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Η υπόθεση της μεγάλης «καψούρας» του Πέδρο Μαρτίνς, του Εντουάρντο (για τον οποίο πάντως, ανεξαρτήτως τι διαρρέεται από την πλευρά του μάνατζερ του, τα δεδομένα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά, στην παρούσα φάσηη, για τον Ολυμπιακό), η προσπάθεια για «ξεπάγωμα» των διαπραγματεύσεων για τον δανεισμό του Ρούμπεν Σεμέδο, ίσως ένα ακόμη τσεκάρισμα της – επίσης μεγάλης επιθυμίας, αλλά πολύ,  πολύ δύσκολης περίπτωσης – του στόπερ της Γκιμαράες, Πεδράο, είναι μόνο μερικά από αυτά.

Χωρίς να παραγνωρίζονται φυσικά και οι νέες, τετ-α-τετ επαφές που θα έχει η «ερυθρόλευκη» αντιπροσωπεία και με τον περίφημο Πορτογάλο ατζέντη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος από πέρυσι το καλοκαίρι… λύνει και δένει στα μεταγραφικά τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η πάγια σύνδεση με τον Μάρκους Μπεργκ. Αύριο βλέπετε, η εθνική Σουηδίας αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την Ισπανία. Πόρτο – Μαδρίτη είναι λίγο παραπάνω από μια ώρα με το αεροπλάνο…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.