Ads Top

Διπλό "χτύπημα" με Κακλαμανάκη και Κόνιαρη ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για την σεζόν 2019/20, με τους Αντώνη Κόνιαρη και Δημήτρη Κακλαμανάκη να είναι οι δύο πρώτοι παίκτες που αναμένεται να πιάσουν λιμάνι.
Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και ο Αντώνης Κόνιαρης αναμένεται να είναι οι πρώτοι παίκτες που θα αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό ενόψει της σεζόν 2019/20.

Οι δύο διεθνείς παίκτες πρέπει να θεωρούνται πρακτικά κλεισμένοι από τους "ερυθρόλευκους", με τις επαφές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Με τις υποχρεώσεις των "ερυθρόλευκων" για την σεζόν 2018/19 έχουν ολοκληρωθεί μετά και το τέλος των προπονήσεων, ο σχεδιασμός της σεζόν 2019/20 έχει ήδη ξεκινήσει, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι ήδη στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης.

Η αρχή έγινε στην προ ημερών συνάντηση των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Ντέιβιντ Μπλατ, όπου μίλησαν για την επόμενη σεζόν, όπου όπως φαίνεται η πρώτη απόφαση που πάρθηκε ήταν να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης (22 χρονών, 1.91 μέτρα) και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης (25 χρονών, 2.05 μέτρα) πληρούν βασικές προϋποθέσεις που είχαν θέσει στον Ολυμπιακό: Είναι σε καλή μπασκετική ηλικία, προέρχονται από "γεμάτες" σεζόν στην Basket League και μοιάζουν έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, έχοντας την δυνατότητα να μάθουν δίπλα σε πιο έμπειρους παίκτες.

Ο ΩΡΙΜΟΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο "ΜΑΧΗΤΗΣ" ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ

Ο Κόνιαρης θεωρείται - και είναι - ένας από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του στην Ελλάδα. Την φετινή σεζόν (2018/19) συμπλήρωσε μία τριετία όπου είχε έναν σταθερό ρόλο στον ΠΑΟΚ, έχοντας 4.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο σε 17.7 λεπτά συμμετοχής με 35.5% στα τρίποντα.

Φέτος είχε μάλιστα στο πλευρό του τους έμπειρους Γουίλ Χάτσερ και Φιλ Γκος, κάτι που βοήθησε ακόμα περισσότερο στην ωρίμανσή του, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην Εθνική Ανδρών στα "παράθυρα" της FIBA, έχοντας σταθερό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες που δεν αγωνίστηκαν οι παίκτες της EuroLeague.




Ο Κακλαμανάκης από την πλευρά του δεν είχε την προβολή που είχε ο Κόνιαρης σε μικρότερη ηλικία. Ακολούθησε έναν διαφορετικό δρόμο. Βρίσκεται στο Λαύριο από το 2015, καταφέρνοντας χρόνο με το χρόνο να κερδίσει ευκαιρίες, μέχρι φέτος να εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, αριθμώντας 8.3 πόντους και 5.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22.9 λεπτά συμμετοχής.




Ο 25χρονος σέντερ ήταν μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, καταφέρνοντας με τις εμφανίσεις του να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική Ανδρών για τους τελευταίους αγώνες των προκριματικών της FIBA. Είναι εξαιρετικός σε καταστάσεις Πικ εν Ρολ, ενώ το βασικότερο προσόν του είναι ότι είναι μαχητής και δεν φοβάται τις επαφές, στοιχείο απαραίτητο για έναν ψηλό που θέλει να αγωνιστεί στο επόμενο επίπεδο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΛΟΥΚΑ

Πέρα απ' αυτές τις δυο υποθέσεις, υπάρχει και το καυτό θέμα με τον Κώστα Σλούκα.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του στον διεθνή γκαρντ ύψους 5 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, κάνοντας την υπερβασή του. Παράλληλα, ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε με τους διοικούντες τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία και η Μπαρτσελόνα παραμένει μία από τις διεκδικήτριες ομάδες για την απόκτηση του 29χρονου.

Ο Σλούκας δεν αναμένεται πάντως να πάρει καμία απόφαση, έως στο τέλος των play-off του τουρκικού πρωταθλήματος.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.