Ads Top

Φουλάρει για στόπερ ο Ολυμπιακός


Οι Τούρκοι «δείχνουν» Ελλάδα για το μέλλον του Μάρτιν Σκρτελ, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον Πάμπλο Ρενάν Ντος Σάντος της Μπράγκα και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για Σεμέδο. 
Η απόκτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα στον Ολυμπιακό.

Χθες «βούιζε» η Τουρκία ότι ο Μάρτινς Σκρτελ είναι κοντά στην έλευσή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών, όμως επίσημα η διοίκηση διέψευδε όλα τα σενάρια από τη γειτονική χώρα.

Μάλιστα, οι Τούρκοι υποστήριζαν ότι ο Σλοβάκος άσος είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να υπογράψει.

Αυτή τη στιγμή, όμως, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως ο 34χρονος στόπερ δεν είναι κοντά.

Εν τω μεταξύ, από την Πορτογαλία προέκυψε η περίπτωση του Πάμπλο Ρενάν Ντος Σάντος της Μπράγκα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα.

Πρόκειται για Βραζιλιάνο, ο οποίος είναι 27 ετών και το περασμένο καλοκαίρι πήγε από την Μαρίτιμο στην Μπράγκα. Φέτος έπαιξε σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και τέσσερα γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο άλλος κεντρικός αμυντικός από την Πορτογαλία που ακούγεται είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς, για τον οποίο δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην υπόθεση και ίσως έρχεται σε συνάρτηση με τις προαναφερθείσες ή με άλλες που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.