Ads Top

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ οριστικά - Ενημέρωσε ο παίκτης!


Δεν υπάρχει, πλέον, καμία πιθανότητα ανατροπής - Ήταν πολλά τα λεφτά εξαρχής είναι η αλήθεια... 
Δεν ήταν μόνο... όλος ο Ολυμπιακός στο Πόρτο για να παρακολουθήσει τον χθεσινό τελικό του Nations League και φυσικά να κάνει επαφές σε μεταγραφικό φόντο. Και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, βρέθηκε στο "Ντραγκάο", οπότε μοιραία και η δική του παρουσία συνδέθηκε με λογιών λογιών μεταγραφικά σενάρια.

Ένα εξ αυτών αναδεικνύει η σημερινή Metrosport, κάνοντας λόγο για ύστατη προσπάθεια του Πορτογάλου αξιωματούχου να διαπραγματευτεί με την Πόρτο για τη "μονιμοποίηση" στο ρόστερ των νταμπλούχων ή έστω την παράταση της παραμονής του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε αρκετά από τον Φεβρουάριο μάλιστα προκειμένου να θέσει ένα νέο πλαίσιο για την αγορά (είτε για νέο δανεισμό) του Πορτογάλου χαφ. Χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού η Πόρτο επέμεινε στην υλοποίηση του αρχικού deal, που πρόβλεπε αγορά έναντι της οριοθετημένης στα 12 εκατ. ευρώ ρήτρας.

Ποσό που φυσικά είναι αδύνατον να διαθέσει ο Δικεφάλος και παρότι αναζητήθηκαν διάφορες εναλλακτικές, οι διαπραγματεύσεις δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος.

Πλέον, μάλιστα, πηγές από την Πορτογαλία, από την περασμένη κιόλας εβδομάδα -όπως είχε αναδείξει από τότε το sportdog- έκαναν λόγο πως το θέμα της επιστροφής του Σέρτζιο Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, με οποιοδήποτε τρόπο, είχε κλείσει οριστικά, αρνητικά.

Πρόσθετος λόγος, πέραν της οικονομικής διαφοράς των δύο πλευρών (ΠΑΟΚ - Πόρτο) το γεγονός πως οι "δράκοι" και ο τεχνικός τους, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, θέλουν τον παίκτη τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των δευτεραθλητών Πορτογαλίας και την παρουσία τους στα καλοκαιρινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι απώλειες άλλωστε που έχουν υποστεί (και αναμένεται να συνεχιστούν) στη μεσαία γραμμή της ομάδας, καθιστά επιβεβλημένη την παρουσία του 27χρονου μέσου στο ρόστερ των "δράκων" και συνεπώς κλείνει μια και καλή την πόρτα του Δικεφάλου.

Πόρτα που πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μάριο Μπράνκο, στο πρόσφατο ταξίδι στην πατρίδα του δεν προσπάθησε να χτυπήσει ξανά αφού και ο ίδιος και συνολικά ο ΠΑΟΚ ήταν ενήμεροι, καιρό, για την εν λόγω εξέλιξη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.