Ads Top

Στα «ερυθρόλευκα» ο Μπρούνο!


Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπρούνο τη νέα σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τον επιφορτίσει με μια μεγάλη ευθύνη...
Ήρθε η στιγμή του. Εκείνες οι ημέρες που θα δει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να επιβραβεύονται. Ο Μπρούνο προβάρει τα ερυθρόλευκα, είναι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο deal στην καριέρα του. Οι Πειραιώτες προσθέτουν στο ρόστερ του ένα υπερπολύτιμο εργαλείο και ο ίδιος ετοιμάζεται να ανέβει επίπεδο, αξιοποιώντας τα μέχρι τώρα «εφόδιά του». Αυτά που του χάρισε απλόχερα το βραζιλιάνικο dna του, εκείνα που απέκτησε στη θητεία του στην Αυστρία, αυτά που βίωσε στην ελληνική Superleague.

Ο 25χρονος άσος είναι μια ανάσα μακριά από το λιμάνι του Πειραιά. Μια μεταγραφή που απασχόλησε το εγχώριο ρεπορτάζ εδώ και μέρες, επρόκειτο να υλοποιηθεί άμεσα. Για την ακρίβεια ο παίκτης και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τα έχουν βρει εδώ και καιρό. Η ΛΑΣΚ Λιντς, στην οποία ανήκει, αξίωνε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όμως πλέον κάθε λεπτομέρεια τείνει να διευθετηθεί αφού κι ο ίδιος ο παίκτης πιέζει από την πλευρά του τους Αυστριακούς να ανάψουν το «πράσινο φως». Κι αφού το κεφάλαιο Μπρούνο ανοίγει πλέον για τα καλά, μένει να εξετάσουμε τα… ψιλά γράμματα.

Άπαντες γνωρίζουν τον έμπειρο μέσο από το πέρασμά του από τον Ατρόμητο. Εκεί που πολλάκις βρέθηκε στην σκιά του «φανταχτερού» Αμρ Ουάρντα, εκεί που όμως αποτέλεσε έναν σταθερά αξιόπιστο στρατιώτη του Νταμίρ Κάναντι. Είχε συνολικά 33 συμμετοχές, σκόραρε 3 τέρματα, μοίρασε 6 ασίστ. Μέτρησε πάνω από 2.500 αγωνιστικά λεπτά. Κοινώς, απέδειξε ότι αξίζει να πάρει μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, πλάνο που φυσικά «πατά» πάνω σε όσα είδαμε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, παρακολουθώντας την περίπτωση του Μπρούνο, τα χαρακτηριστικά και την σωματοδομή του, αποφάσισε πως τον χρειάζεται για τη θέση του δεύτερου επιθετικού. Σε αυτό το 4-4-2 του Ίβηρα κόουτς, εκεί που ο Κώστας Φορτούνης είχε πάρει επ’ ώμου τη θέση, με έναν πιο οργανωτικό – ελεύθερο ρόλο.

Για εκεί προορίζει τον Βραζιλιάνο άσο ο 49χρονος προπονητής των Πειραιωτών. Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι ο αρχηγός της Εθνικής θα αντικατασταθεί από τον Μπρούνο. Εξάλλου ο 25χρονος άσος μπορεί να ανταποκριθεί στις εν λόγω… αρμοδιότητες, τις έχει στο ρεπερτόριό του ο Βραζιλιάνος, τον οποίο βέβαια πέρυσι είδαμε κυρίως ως εξτρέμ.

Για να ακριβολογούμε με τους Περιστεριώτες, ο Μπρούνο αγωνίστηκε 12 φορές ως δεξί εξτρέμ, 5 ως δεύτερος επιθετικός, 4 ως αριστερό εξτρέμ και 3 ως «δεκάρι». Κόντρα στον Ολυμπιακό για παράδειγμα, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας, τον είδαμε ως μεσοεπιθετικό. (Τότε που λέγεται πως εντυπωσίασε και τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών Βαγγέλη Μαρινάκη). Αυτά τα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Μαρτίνς, που σε περίπτωση απόκτησης του δυναμικού Βραζιλιάνου σκοπεύει να τον επιφορτίσει με αυτή την ευθύνη.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.