Ads Top

Τρομερή κίνηση του ΠΑΟΚ - Εκεί "μοιράζει" δανεικούς και τους... απογειώνει!


Επένδυση που ενισχύει ακόμα περισσότερο από τον Δικέφαλο.
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος δέθηκε με τον Δικέφαλο μέχρι το 2022.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 2000 και απ΄ αυτή την κατηγορία παικτών, μπορούν να παίζουν μέχρι πέντε την επόμενη σεζόν στην Κ19.
Οι περισσότεροι θα πρέπει να ψάξουν αλλού μια ομάδα, για να κάνουν τα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα και να εξελιχθούν, με την ελπίδα πως είτε θα κάνουν καριέρα μακριά από τον ΠΑΟΚ, είτε θα επιστρέψουν στην Τούμπα για να ζήσουν το όνειρό τους.

Το θέμα αυτών των παιδιών απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που γνωρίζουν ότι αυτή η φουρνιά της Κ19 είναι υψηλού επιπέδου και δεν πρέπει να χαθεί.

Το πρόβλημα είναι πως στην Σούπερ Λίγκ 1 αυτά τα παιδιά δύσκολα θα πάρουν ευκαιρίες και στις πιο χαμηλές κατηγορίες το πιο πιθανό είναι να χαντακωθούν.

Γι΄ αυτό και αναζητούνται ομάδες στο εξωτερικό, για να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ μια συνεργασία. Να στέλνει εκεί τους νεαρούς του, να προπονούνται επαγγελματικά, να παίζουν σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και να αποκτούν υπεραξία.

Είναι γνωστό ότι ο Μπράνκο έχει κάνει επαφές για να συνεργαστεί ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το επίπεδο με μια ομάδα στην Πορτογαλία, ενώ αυτές τις μέρες γίνονται επαφές και με ομάδα της Κεντρικής Ευρώπης. Τις επόμενες μέρες, τα νεότερα...

Πηγή : FORZA
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.