Ads Top

Κλείνει την πόρτα στον ΠΑΟΚ ο Σάκχοφ!


Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να κρατήσει στην ομάδα τον Εβγέν Σάκχοφ, μ' ένα πολύ καλό συμβόλαιο αλλά ο Ουκρανός δεν δείχνει διάθεση παραμονής.
Από την στιγμή που ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε από την διοίκηση την παραμονή των ποδοσφαιριστών που βοήθησαν τη χρονιά που έκλεισε για την κατάκτηση του νταμπλ οι Ασπρόμαυροι αμέσως κινητοποιηθήκαν.

Μετά την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα, έγινε κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Εβγέν Σάκχοφ περιμένοντας πως ο Ουκρανός μέσος θα δει με θετικό μάτι την προοπτική μιας νέα συνεργασίας. Ωστόσο στην Τούμπα διαψεύστηκαν καθώς ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διάθεση παραμονή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10» ο ΠΑΟΚ κατέθεσε στον Εβγέν Σάκχοφ μία πρόταση με την οποία έδειξε την εκτίμησή του προς τον ποδοσφαιριστή. Αναγνώρισε την τριετή προσφορά του, αλλά και την εξωγηπεδική συμπεριφορά καθώς ήταν υπόδειγμα επαγγελματία αυτά τα χρόνια.

Του προσέφερε επίσης μία αύξηση πάνω από 50% στον μισθό του, αλλά ο παίκτης εμφανίζεται αρνητικός. Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κοινό σημείο επαφής από τις δύο πλευρές.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.