Ads Top

Ολυμπιακός: Παρόντες και απόντες από την "πρώτη"!


Τη Δευτέρα (10/6) ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί την πρώτη του συγκέντρωση στο προπονητικό του Ρέντη ενόψει της σεζόν 2019-2020. 
Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη θα... μαζέψει κόσμο τη Δευτέρα (10/6), καθώς είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019-2020. Ο Πέδρο Μαρτίνς συναντά ξανά τους παίκτες του, αν και αυτές τις μέρες οι περισσότεροι θα απουσιάζουν, κυρίως λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές τους ομάδες. Οι "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν προπονήσεις για δύο εβδομάδες επί ελληνικού εδάφους και στις 24 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για την Πολωνία (Γκντανσκ), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο μεσοδιάστημα, στις 18 Ιουνίου, οι Πειραιώτες θα έχουν μάθει τον αντίπαλό τους στον β' προκριματικό γύρο του Champions League, που θα είναι είτε η Αϊντχόφεν είτε η Βικτόρια Πλζεν.

ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

Τη Δευτέρα (10/6) και την Τρίτη (11/6) είναι προγραμματισμένο να γίνουν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Οι ποδοσφαιριστές που θα κάνουν πρώτοι την... εμφάνισή τους θα είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ. Εκεί λοιπόν θα βρίσκονται οι Κώστας Τζολάκης, Λευτέρης Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Κώστας Τσιμίκας, Ιγκόρ Σίλβα, Γιάγκος Βούκοβιτς, Στέφανος Ευαγγέλου, Θανάσης Ανδρούτσος, Απόστολος-Ηλίας Μαρτίνης, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Ξενιτίδης, Γιώργος Μαρίνος, Βασίλης Σουρλής, Γιώργος Μανθάτης, Ματίας Ναουέλ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (παραμένει σε στάδιο αποθεραπείας), Φράνκο Σολδάνο, Αλέξανδρος Βοΐλης, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, Δημήτρης Μάνος και Ούγκο Κάιπερς.

ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ

Ποιοι απουσιάζουν; Οι Έλληνες διεθνείς Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Κούτρης και Σιαμπάνης (Ελπίδων), ο Γούτας που είναι σε αναμονή για να λύσει το συμβόλαιό του, ο Σάλιακας που είναι ανάλογη περίπτωση, ο Ουσεΐνού Μπα που θα αφιχθεί στις 18/6 και ο Γκιλιέρμε που θα αφιχθεί στην Ελλάδα την Τρίτη (11/6) το απόγευμα.

Οι Ποντένσε και Βαλμπουενά έχουν εξασφαλίσει περισσότερες μέρες άδεια, ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς έχει υποχρεώσεις με την εθνική ελπίδων της Σερβίας, ο Σα είναι με την εθνική Πορτογαλίας και κατέκτησε το Nations League, ο Μπανανά με την εθνική Καμερούν, ο Σισέ με την εθνική Σενεγάλης, ο Μεριά με την εθνική Τυνησίας, ο Νάτχο με την εθνική Ισραήλ, ο Καμαρά με την εθνική της Γουϊνέας και ο Ομάρ με την εθνική Νορβηγίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 23/24/7, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στις 30-31/7. Αν οι "ερυθρόλευκοι" περάσουν στον τρίτο προκριματικό, τότε θα παίξουν εκ νέου στις 6-7/8 και στις 13/8. Αν η ομάδα του Μαρτίνς περάσει επιτυχώς και από αυτή τη διαδικασία, θα συμμετάσχει στα playoffs του Champions League, που θα είναι το τελευταίο εμπόδιο για την είσοδο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.