Ads Top

«Μπαμ» με πρώην της Μπαρτσελόνα ετοιμάζει ο Σαββίδης!


Βόμβα που θα τρελάνει Ελλάδα και Ευρώπη - Βουϊζει η Θεσσαλονίκη, έντονη φημολογία για τη νέα μεταγραφή του Δικεφάλου!
Ο ΠΑΟΚ αναζητά πυρετωδώς έναν εξτρέμ που θα τον ανεβάσει επίπεδο και ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία περί ενδιαφέροντος για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Η θέση του εξτρέμ είναι αυτή που «καίει» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον «Δικέφαλο του Βορρά», η οποία τον είδε να κατακτάει το νταμπλ στην Ελλάδα, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο.  Άλλωστε, ο μεγάλος τους στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Κάτι που αν συμβεί θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Έτσι, αναζητούν έναν εξτρέμ που θα ανεβάσει σε ποιότητα το ρόστερ και θα βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου αυτού.

Ήδη, οι  άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει επαφές με αρκετούς παίκτες, σύμφωνα με τη «Metrosport». Μάλιστα, έχουν βρει τον παίκτη που συγκεντρώνει το «πακέτο» που θέλουν, χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει το όνομα του. Παράλληλα, στο προσκήνιο έχει έρθει και το όνομα του Τζιοβάνι ντος Σάντος, ο οποίος και έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι πριν από λίγους μήνες.

«Ο Δικέφαλος ψάχνει παίκτη με ποιότητα και εμπειρία από υψηλό επίπεδο για να δώσει το κάτι παραπάνω στην προσπάθεια να πάει η ομάδα στους ομίλους του Champions League και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, καθημερινά, οι επαφές γύρω από αυτή την υπόθεση γίνονται ολοένα και πιο εντατικές. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη εντοπίσει παίκτη που συγκεντρώνει το «πακέτο» που περιγράψαμε, είναι και αρκετά γνωστό όνομα για τον κόσμο και θα τον ενθουσιάσει και προχωρά με γοργά βήματα τη διαπραγμάτευση μαζί του. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι περισσότερο.
Φημολογία και για Τζιοβάνι ντος Σάντος

Στη λογική Κουαρέσμα την οποία επισημάναμε και χθες, ένα άλλο όνομα ήρθε στο προσκήνιο χθες. Ο λόγος για τον Τζιοβάνι ντος Σάντος που φέρεται να έχει προταθεί και να εξετάζεται ως εναλλακτική από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος μεσοπειθετικός έχει περάσει από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Τότεναμ, η Γαλατασαράι και η Βιγιαρεάλ και έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στις αρχές Μαρτίου. Το 2018 πέτυχε τρία γκολ σε 14 ματς με την ομάδα του Λος Άντζελες στο MLS.

Από τον ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη, παρά τα ερωτήματα που δέχθηκε στο instagram, δεν υπήρχε καμία αντίδραση μέχρι αργά το βράδυ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρηματιστηριακή αξία του Μεξικανού άσου είναι πλέον στα 2 εκατ. ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.