Ads Top

Νικολακόπουλος: «Αναμένοντας το ναι του Μπεργκ, ταξίδι στην Πορτογαλία»


Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος. 
Μεταγραφικός «πυρετός» υπάρχει τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως οι Πειραιώτες βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Μάρκους Μπεργκ, για την οποία όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να απαντήσει θετικά. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, αλλά αυτή είναι η αίσθηση που υπάρχει στην υπόθεση του Σουηδού επιθετικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στην Πορτογαλία δύο κορυφαία στελέχη της ΠΑΕ, προφανώς για τον τελικό του Nations League μεταξύ Πορτογαλίας και Ολλανδίας, με συνέπεια να έχει δημιουργηθεί η εικόνα ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει άμεσα μία μεταγραφή.

Τέλος, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο βρίσκονται εν αναμονή της κατάληξης του… φλερτ της Γουέστ Χαμ με τον Φορτούνη, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία να κάνουν λόγο για καθυστέρηση στην υπόθεση και περιμένουμε το τελικό ραντεβού του παίκτη και με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που μπορεί να «παίξει» σημαντικό ρόλο στο αν θα κάνει μεταγραφή.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.