Ads Top

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενδιαφέρεται για τον Ραντζέλοβιτς του Ολυμπιακού»


Ο Ερυθρός Αστέρας εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία. 
«Φλερτ» του Ερυθρού Αστέρα με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αυτό αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα στη Σερβία και συγκεκριμένα στο «telegraf.rs», το οποίο αναφέρει ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος φέτος έπαιξε δανεικός στην Ραντνίσκι Νις (40 συμμετοχές, 7 γκολ και 12 ασίστ), προτάθηκε στην ομάδα του Βλάντο Μιλόγεβιτς.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια δεδομένα χάρη στα οποία έχει «παγώσει» η υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του παίκτη, θέλει πρώτα να τον δει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και στη συνέχεια να αποφασίσει για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Επιπλέον, ο σύλλογος του Βελιγραδίου έχει αρκετούς ακραίους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και για να προχωρήσει η υπόθεση του Ραντζέλοβιτς, πρέπει πρώτα να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Οικονομικά, εκτιμούν στον Αστέρα ότι είναι μια πολύ προσιτή περίπτωση, διότι για να τον κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή, χρειάζεται απλά να καλύψει το συμβόλαιό του για την ερχόμενη σεζόν, ενώ αν θελήσει να τον αγοράσει θα του κοστίσει κοντά στις 800.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2020.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.