Ads Top

Ποιοι «αποχωρούν» από την Εθνική μετά τον Σωκράτη!


Πρωτοκλασάτα ονόματα της Εθνικής ομάδας συντάσσονται με τον αρχηγό.
Η κατηφόρα στη "γαλανόλευκη" συνεχίζεται. Κατηφόρα τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Ενδεικτικό των σχέσεων των διεθνών με τον εκλέκτορα, ο "διάλογος" που διεξήχθη παράλληλα, live, σε διαφορετικές συνεντεύξεις Τύπου, μεταξύ του αρχηγού και του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Οι δηλώσεις του έμπειρου αμυντικού, αφοπλιστικά ειλικρινείς και με ξεκάθαρη στόχευση. Δεν θα αναλύσουμε τώρα το background, ούτε τα όσα οδήγησαν τον άσο της Άρσεναλ στην εν λόγω απόφαση και προφανώς αφορούν τα όσα γίνονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά την αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. Το περιεχόμενο τόσο σαφές που δεν χρίζει ερμηνειών: "Είτε φεύγει ο προπονητής, είτε εγώ".

Και το "εγώ", είναι σχετικό, αφού προφανώς αν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποφασίσει να αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας, τότε δεν θα είναι ο μόνος.

Θα ακολουθηθεί από τον Κώστα Μανωλά, τον Βασίλη Τοροσίδη, πιθανότατα από τον Ανδρέα Σάμαρη, χωρίς ακόμη ακόμη και ο Κώστας Μήτρογλου να είναι σίγουρο πως θα θελήσει να παραμείνει. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού δεν αποκλείονται και άλλες εκπλήξεις.

Το κακό της ιστορίας; Πως όσο και αν ο αρχηγός δημοσιοποίησε μια κατά 99,99% κοινά αποδεκτή άποψη, όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά και σε media και κοινή γνώμη, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν συμμερίζονται το... διάβημά του. Η απάντηση του Άγγελου Μπασινά πως "δεν θα ακούμε τις δηλώσεις παικτών", δημιουργεί προφανώς και δεδομένα για τον ίδιο.


Υπόθεση εργασίας. Αν δηλαδή σε αυτό το τελεσίγραφο που ουσιαστικά εκ μέρους των διεθνών απευθύνει προς τη διοίκηση της ΕΠΟ ο αρχηγός της ομάδας, η ομοσπονδία αποφασίσει να συνταχθεί με την πλευρά των ποδοσφαιριστών, τότε, πέραν της απομάκρυνσης του προπονητή, δεν είναι αυτονόητο πως θα απομακρυνθεί και ο τεχνικός διευθυντής; Πώς, μετά και τη χθεσινή του τοποθέτηση, θα παραμείνει στο πόστο του σε περίπτωση απομάκρυνσης του προπονητή;

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Για τον Τοροσιδη είναι 35 ετών ούτως ή άλλως τέλος η εθνική οι
    άλλοι τρεις ήταν τα χωνια στους δύο τελευταίους αγώνες σαν στσματημενους τους περνούσαν αρα η δεν μπορούν τα παλικάρια η το έκαναν επί σκοπού όχι ότι ο προπονητής τα πήγε καλά αλλά δεν μπορεί να θες να καλύψεις την δική σου κακή απόδοση και να λες ό,τι φταίει μόνο ο προπονητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.