Ads Top

Μ. Λουτσέσκου: «Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Ραζβάν, αλλά πήγε στον ΠΑΟΚ»


Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη ρουμανική τηλεόραση για την προπονητική εξέλιξη του γιου του. 
Το παρασκήνιο της ανάληψης των ηνίων του ΠΑΟΚ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου πριν δύο χρόνια αποκάλυψε ο πατέρας του, Μιρτσέα. Όπως είπε, ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όμως έκανε πίσω και τελικά συμφώνησε με τον «Δικέφαλο του Βορρά», αλλά δυσκολεύτηκε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

«Θα μπορούσε να πάει στον Ολυμπιακό, αλλά την τελευταία στιγμή δεν έγινε γιατί δεν τον εμπιστεύτηκαν. Έμεινε στην Ξάνθη και ήταν να τον προσλάβει ο ΠΑΟΚ, αλλά έχασαν το πρωτάθλημα επειδή δεν νίκησαν στην Ξάνθη και όλοι ήταν εναντίον του. Κάποια στιγμή έβαλαν φωτιά και στο αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη, όταν έπαιξε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί δεν τον ήθελαν και έπρεπε να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Άρχισε ένα πρωτάθλημα με τιμωρία επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά σιγά-σιγά κατάφερε να τους κερδίσει. Πήρε φέτος το νταμπλ και η ομάδα ήταν αήττητη παίρνοντας ρεβάνς για ό,τι συνέβη πέρσι», ανέφερε ο πολύπειρος Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για την πορεία του γιου του. «Λένε πολλοί πως τον έλεγχα, αλλά αυτό δεν συνέβαινε σε καμία περίπτωση. Του μιλούσα φυσιολογικά, σαν πατέρας, αλλά δεν τον καθοδηγούσα. Άρχισε να παθιάζεται πολύ με την προπονητή, άρχισε να μελετά, να αναλύει και έχτισε σταδιακά τη δική του φιλοσοφία, τον δικό του τρόπο δουλειάς και ό,τι κατάφερε ανήκει στον ίδιο και τη δουλειά του. Είμαι πολύ περήφανος για το παιδί μου».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.