Ads Top

Απαντάει ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό!


Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη, την ώρα που η Γουέστ Χαφ δείχνει να πηγαίνει για άλλο «10άρι». 
Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική Ελλάδας, με την οποία πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στην νέα άσχημη εμφάνιση της «γαλανόλευκης» με την Αρμενία στα προκριματικά του Euro 2020.

Όλα δείχνουν ότι άμεσα θα σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού, στην πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ολυμπιακό για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η «ερυθρόλευκη» προσφορά αφορά νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια, με τα νούμερα να ξεφεύγουν από την ελληνική πραγματικότητα.

Ο Τρικαλινός άσος αναμένεται να απαντήσει πρώτα στους Πειραιώτες, αφού στη συνέχεια θα πάει τις διακοπές του για να επιστρέψει και να δώσει το «παρών» στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία.

Εν τω μεταξύ, στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Γουέστ Χαμ βρήκε το «10άρι» που έψαχνε στο πρόσωπο του Πάμπλο Φορνάλς για τον οποίο δίνει 25 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ.

Μάλιστα, κάποιοι εκτιμούν ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο θα απομακρύνεται η πιθανότητα μεταγραφής του Φορτούνη στο εξωτερικό και παράλληλα θα αυξάνονται οι πιθανότητες παραμονής του στον Ολυμπιακό.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.