Ads Top

Τα δεδομένα για Εντουάρντο και Σάντος στον Ολυμπιακό!


Οι εξελίξεις για τους δύο Βραζιλιάνους που έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στη διοίκηση του Ολυμπιακού. 
Ο Εντουάρντο Ενρίκε και ο Πάμπλο Σάντος είναι δύο από τους Βραζιλιάνους του πορτογαλικού πρωταθλήματος που έχει εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» τα δεδομένα στις υποθέσεις των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών.

Μανατζερικές πηγές αναφέρουν ότι ο Εντουάρντο πηγαίνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, υποστηρίζοντας ότι είναι πιο εύκολο για τα «λιοντάρια» να βγάλουν άκρη με μία άλλη ομάδα, όπως η Μπελενένσες, για τη μεταγραφή του 24χρονου μέσου.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του υψηλόσωμου Βραζιλιάνου χαφ και παραμένουν στο «κόλπο».

Όσον αφορά τον Πάμπλο Σάντος, η νεότερη πληροφορία αναφέρει πως η Μπεσίκτας είναι μία από τις ομάδες που έχει χτυπήσει την πόρτα της Μπράγκα, η οποία αξιώνει 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών λέγεται πως ξεκίνησε από τα 4 εκατ. ευρώ, όμως οι Τούρκοι δίνουν 2 εκατ. ευρώ και η Record υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός μαζί με έναν ρωσικό σύλλογο είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι της μεταγραφής.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.