Ads Top

Ο Σαλπιγγίδης δάνεισε 65.000 ευρώ στον Βρύζα και εκείνος δεν τα επέστρεψε ποτέ!


Η δικαστική απόφαση που δικαιώνει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος είχε δανείσει 65.000 ευρώ στον πρώην συνάδελφό του, Ζήση Βρύζα. 
Στα… δικαστήρια κατέληξε η πολυετής φιλική σχέση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του Ζήση Βρύζα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από περίπου έξι χρόνια, ο «Σάλπι» είχε δανείσει με ιδιωτικό συμφωνητικό τον πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ ένα ποσό κοντά στις 65.000 ευρώ.

Τα χρήματα αυτά ο παλαίμαχος επιθετικός ουδέποτε τα πήρε πίσω και για αυτό τον λόγο απευθύνθηκε στον δικηγόρο Γιώργο Βήτα.

Η αγωγή εκδικάστηκε στις 13 Νομεβρίου 2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που δικαιώνει τον «Σάλπι», ο οποίος πλέον… κυνηγάει τον συνάδελφό του.

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έχει κηρύξει την απόφαση εν μέρει προσωρινά εκτελεστή για το ποσό των 30.000 ευρώ. Συνολικά, ωστόσο, έχει επιδικαστεί ένα ποσό που φτάνει τις 97.000 ευρώ (μαζί με τους τόκους, τα δικαστικά έξοδα κ.α.).

Ο Ζήσης Βρύζας, από την πλευρά του, δεν παρέστη προσωπικά στο δικαστήριο, ούτε είχε στείλει κάποιον νομικό εκπρόσωπό του, οπότε καταδικάστηκε ερήμην.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια ο Σάββας Λιβάνιος στη Live Sport, η σύμβαση δανείου μεταξύ Σαλπιγγίδη και Βρύζα συντάχθηκε και υπεγράφη το 2013, ο πρώτος πήρε μέρος των χρημάτων σε δύο δόσεις και τα υπόλοιπα έπρεπε να τα πάρει μέχρι το τέλος εκείνης της χρονιάς.

Το δάνειο έτσι μετατράπηκε σε οφειλή διαρκείας και οι δύο τους υπέγραψαν νέα τροποποιημένη σύμβαση για την εξόφληση του ποσό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο δανειζόμενος επιχείρησε να κερδίσει χρόνο, μήπως βρει τα χρήματα και τακτοποιήσει το χρέος του που δεν είναι και υπέρογκο, βάσει των συμβολαίων που έχει υπογράψει στην καριέρα του και δεν συμμορφώθηκε ποτέ στο εξώδικο που είχε καταθέσει αρχικά ο Σαλπιγγίδης.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.