Ads Top

Στη Ρεάλ με 55 εκατ. η «καψούρα» του Ολυμπιακού!


Φοβερό παρασκήνιο για τον παίκτη που έφτασε δις μια ανάσα από τον Πειραιά. 
Σιγά που θα έλειπε το ελληνικό background ακόμη και σε μια πιθανή μεταγραφή της Ρεάλ!

Στο στόχαστρο λοιπόν της "βασίλισσας", βασική επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν για τη διάδοχη του Μαρσέλο κατάσταση στο αριστερό άκρο της αμυντικής τετράδας των "μερένγκες" ο Φερλάν Μεντί, ο 23χρονος άσος της Λιόν.

Βέβαια, η μετακόμισή του στο "Μπερναμπέου" έχει εξελιχθεί σε ένα μικρό σίριαλ, αφού παρότι οι "λιονέ" αποδέχθηκαν τελικά την πρόταση των 55 εκατ. ευρώ (!), η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον ποδοσφαιριστή να περνάει από εξετάσεις για δεύτερη φορά.

Πού κολλάει λοιπόν το ελληνικό background; Πηγαίνουμε τρία ακριβώς χρόνια πριν. Ο Φερλάν Μεντί αγωνίζεται στη Χάβρη, εκπροσωπείται από τον Πιερ Ισά και στο πλαίσιο της πάγιας αναζήτησης που κάνει ο Ολυμπιακός στις μικρές κατηγορίες του γαλλικού ποδοσφαίρου, προτείνεται στους "ερυθρόλευκους". Ξεχωρίζει και μάλιστα γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί.

Δεν είναι εύκολο όμως, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Χάβρη ως το καλοκαίρι του 2018. Έτσι, η υπόθεση μπαίνει στον "πάγο", αλλά παρακολουθείται σταθερά από τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι -πάντα έχοντας σύμμαχο τον Πιερ Ισά- επιστρέφουν στη διεκδίκηση του παίκτη και κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2017, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσουν να δελεάσουν τον γαλλικό σύλλογο. Και έτσι, έρχεται στον Πειραιά από τον Πανιώνιο ο Εχσάν Χατζισαφί.

Ο ποδοσφαιριστής παραμένει στις πρώτες επιλογές του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2017. Η προσπάθεια εντείνεται, ειδικά από τη στιγμή που η Χάβρη τον βγάζει στο σφυρί αφού αρνείται να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Πλέον όμως η ευκαιρία έχει χαθεί, αφού οι εμφανίσεις του Γάλλου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λιόν, η οποία καταθέτει πρόταση 5 εκατ. ευρώ και αποκτά τον 24χρονο μπακ, "υποχρεώνοντας" τον Ολυμπιακό να στραφεί στη λύση του Λεονάρντο Κούτρη.

Χαμένη ευκαιρία λοιπόν... πλουτισμού για τους Πειραιώτες, ενδεικτικό όμως της εξαιρετικής πρόσβασης που έχουν οι "ερυθρόλευκοι" στη Γαλλία και ειδικά στις  μικρές κατηγορίες και πληστάκις έχει αποδειχτεί... χρυσωρυχείο (Μαζουακού, Σισέ, Καμαρά).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, του Φερλάν Μεντί, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε -παρά τις συνεχείς και μεγάλες προσπάθειες- να τον "κλείσει" πριν τον πάρουν χαμπάρι οι "μεγάλοι" της Γαλλίας, το πουλάκι είχε πετάξει…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.