Ads Top

Οι 4 ανησυχίες του Λουτσέσκου


Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. 
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρουμανία, βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ξεκουράζεται μετά από μία έντονη σεζόν και καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο χαλαρές οι στιγμές του Ρουμάνου τεχνικού στο σπίτι του, αφού αναγνωρίζει πως πλέον φέρει μεγάλη ευθύνη για την διατήρηση της ομάδας του στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για αυτό το λόγο, ο 50χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει τέσσερις ανησυχίες, όπως τις απαριθμεί σήμερα η Live Sport.

Πρώτα από όλα ο Λουτσέσκου δε θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει η συνοχή της ομάδας, εντός του αγωνιστικού χώρου και στα αποδυτήρια μετά την επιτυχημένη κατά γενική ομολογία χρονιά.

Από εκεί και πέρα, ελπίζει να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και παράλληλα να μην σημειωθεί καθυστέρηση στις μεταγραφές, ώστε να δουλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί του.

Στη συνέχεια, σημαντικό παράγοντα στην πορεία είναι και η τύχη, κάτι που ευελπιστεί να έχει ο «Δικέφαλος του βορρά» από την αρχή της νέας σεζόν και παράλληλα να έχει καλή κλήρωση η ομάδα για το νέο πρωτάθλημα.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.