Ads Top

Τα 3 «θέλω» του Λουτσέσκου!


Τι ζήτησε και έγινε αποδεκτό από την οικογένεια Σαββίδη ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ. 
«Κουμάντο» στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ κάνει μόνο ο προπονητής του.

Αυτό φρόντισε να καταστήσει σαφές με νέο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Σαββίδης, υπενθυμίζοντας πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.

Σήμερα η Live Sport αναλύει και εξηγεί τα τρία «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Πρώτα από όλα ο κ. Λουτσέσκου επιθυμεί να διατηρηθεί ο βασικός κορμός του ρόστερ, κάτι που φυσικά έγινε με τα νέα συμβόλαια που υπέγραψαν οι Κρέσπο, Πασχαλάκης, Μπίσεσβαρ και πρόσφατα ο Βαρέλα, ενώ αναμένονται ανάλογες εξελίξεις με τον Κάνιας και τον Σάχοφ.

Ο 50χρονος κόουτς πιστεύει πολύ στην ομάδα του και εκτιμά πως μπορεί με αυτό τον τρόπο να πετύχει την είσοδο στους ομίλους του Champions League, έναν ακόμη μεγάλο όνειρο των χιλιάδων οπαδών και όχι μόνο.

Δεύτερο σημαντικό στοιχείο για τον Ρουμάνο προπονητή είναι οι σημαντικές προσθήκες στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, όπως εκείνες του αριστερού μπακ, ενός χαφ ή και σέντερ φορ να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε οι νέοι παίκτες να «δέσουν» με το υπόλοιπο σύνολο.

Τέλος, ένας σημαντικός όρος που έχει θέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να γίνουν μεταγραφές με ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη να προσφέρουν, διάθεση να παίξουν και όχι από παίκτες που να μην επιδεικνύουν υπεροπτική συμπεριφορά, βοηθώντας με τον τρόπο τους τη δουλειά του. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει τέτοια κρούσματα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και ο Λουτσέσκου έχει το μότο: πάνω από όλους η ομάδα!

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.