Ads Top

ΠΑΟΚ: Βάζει 15 εκατομμύρια ο Σαββίδης!


Πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με κεντρικό θέμα συζήτησης τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Στην Γενική Συνέλευση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης (4/6), υπήρξε απόφαση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15.200.001 ευρώ, με την αξία κάθε μετοχής να ανέρχεται στα 0,30 ευρώ.
Παράλληλα, η συγκεκριμένη αύξηση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν μετοχές αξίας πάνω από 100.000 ευρώ.

Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ανοιχτή έως τις 19 Ιουνίου, ενώ βάσει νόμου υπάρχει δυνατότητα παράτασης έως και 1 μήνα.

Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά ο Ιβάν Σαββίδης βάζει στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ακόμη 15 εκ. ευρώ, έχοντας καταθέσει μέσω αυξήσεων συνολικά πάνω από 100 εκ. ευρώ στον «δικέφαλο του Βορρά».

Έτσι, το μετοχικό κεφάλαιο αναμένεται να φτάσει στα 119.540.633,40 ευρώ.

Επιπλέον, στη σημερινή ΓΣ, όπου εκπροσωπήθηκε το 87,45% των μετόχων, αποφασίστηκε, ακόμη, ότι θα προστεθεί παράγραφος 60 στο άρθρο 7 του καταστατικού, με το ιστορικό των ΑΜΚ.

Παράλληλα, προεδρεύων της συνέλευσης ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος αναφέρθηκε σε καίρια ζητήματα της ομάδας, μεταξύ των οποίων φυσικά και εκείνο του γηπέδου.

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στο θέμα της Νέας Τούμπας, είπε πως το πιθανότερο σενάριο είναι τα διαρκείας να εκδοθούν για το γήπεδο της Τούμπας, καθώς  υπάρχει καθυστέρηση για την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο.

Ο προβληματισμός που επικρατεί στους νταμπλούχους έχει να κάνει με την διάθεση της κυβέρνησης να ασχοληθεί με τους φακέλους άλλων γηπέδων που έχουν έρθει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, υπάρχει  ανησυχία των με την προσπάθειά τους να «τρέξουν» το θέμα της νέας Τούμπας με γοργούς ρυθμούς, έχοντας βάλει τις βάσεις για την έκδοση του ειδικού χωρικού σχεδίου μέχρι το τέλος του 2019.

*sportime.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.