Ads Top

Άνοιξε θέση εργασίας για φανατικούς του Football Μanager!


Θέλεις να παίζεις FM οκτώ ώρες την ημέρα και να πληρώνεσαι; Ξέρεις καλά αγγλικά; Αυτή θέση εργασίας από την SI Games, είναι για σένα.


Αν είσαι από εκείνους που έχουν διανύσει πολλές σεζόν, που έχουν δοξάσει το 'άθλημα' του Football Manager, τότε αυτή η θέση εργασίας σε αφορά. Αν είσαι από εκείνους τους προπονητές της εξέδρας που έχουν κάνει σοβαρή δουλίτσα για το άθλημα, ξεκινώντας ένα save που κράτησε χρόνια ολόκληρα, τότε μη χάνεις χρόνο, δες αυτή τη θέση εργασίας και κάνε αυτό που πρέπει.

Η SI Games, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της σειράς FM, ανέβασε (αμειβόμενη) θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, που αναφέρεται σε άτομο που θα δοκιμάζει νέα στοιχεία του παιχνιδιού, θα δίνει feedback, θα παίζει Football Manager για οκτώ ώρες την ημέρα και θα πληρώνεται γι`αυτό (προβλέπονται και κάποιες υπερωρίες). Για τη θέση απαιτείται πλήρης γνώση του τρόπου παιχνιδιού, των διοργανώσεων, του τροπαίων, της διαχείρισης μιας ομάδας σε κάθε επίπεδο μέχρι και την απόλυτη κορυφή.

Παρακάτω ακολουθούν τα σημαντικότερα στοιχεία από την περιγραφή της θέσης. Ο υποψήφιος καλείται να...

"Παρέχει γραπτή και προφορική αξιολόγηση στον τρόπο παιχνιδιού, στο ρεαλισμό και την ισορροπία των γραφικών, με στόχο τη βελτίωση του τελικού προιόντος."

"Αναπτύσσει περιεκτικές γραπτές αναφορές για bugs."

"Δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά και να επιβεβαιώνει τις επιτυχημένες διορθώσεις σε σχετικά bugs."

"Είναι ευέλικτος στον τρόπο παιχνιδιού του, μετακινούμενος από την mobile στην tablet εκδοχή του παιχνιδιού."

Η θέση απαιτεί προϋπηρεσία σε ομάδες QA Testing και καλή γνώση αγγλικών και αφορά συνεργασία τεσσάρων μηνών, στα γραφεία της εταιρείας, στο Στράντφορντ (Λονδίνο). Όπως επιβεβαιώνει η εταιρεία σε σχετικό tweet, δεν απευθύνεται μόνο σε Άγγλους για την κάλυψη της θέσης....


contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.