Ads Top

Τρελό deal Σαββίδη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Δύο παίκτες στη συμφωνία!


Έδωσαν ήδη τα χέρια; - Τρελό deal Σαββίδη με κορυφαία ελληνική ομάδα - Δύο παίκτες στη συμφωνία!
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για την απόκτηση των Μυστακίδη και Χαρίση από τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να περάσει άλλο ένα καλοκαίρι χωρίς μεταγραφικές υπερβολές. Οι πράσινοι εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και μπορούν να κάνουν μεταγραφές δίχως περιορισμούς. Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στο σύλλογο θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δώσει την έγκριση του να γίνει κάποια μεταγραφή αν δεν είναι 100% σίγουρος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν. Αυτό έχει οδηγήσει τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτάνε αρκετά την Ελληνική αγορά. Όχι μόνο για γηγενείς παίκτες, αλλά και ξένους που παίζουν στη χώρα μας.

Παναθηναϊκός: Φημολογία για Μυστακίδη και Χαρίση

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στη Θεσσαλονίκη για ενδιαφέρων των «πράσινων» για δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον Γιάννη Μυστακίδη και τον Χάρη Χαρίση. Αμφότεροι είχαν δοθεί δανεικοί και δύσκολα θα βρουν χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές τη νέα σεζόν. Τα ρεπορτάζ δεν αναφέρουν αν μιλάμε για δανεισμό ή αγορά των παικτών.

Θυμίζουμε ότι ο Μυστακίδης έχει παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας για ένα εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού από τον «δικέφαλο» του Βορά. Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να ρίξουν τους τόνους.

Μάλιστα, αφήνουν να ενοοηθεί ότι οι δυο παίκτες δεν είναι μέσα σε αυτούς που εξετάζουν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.