Ads Top

Πέταξαν μπουκάλια στους δημοσιογράφους της Cosmote TV!


Οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV και οι Καφές - Κοπιτσής δέχτηκαν μπουκάλια από την εξέδρα σε live μετάδοση, λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. "Δεχόμαστε πυρά" ανέφερε ο Στέφανος Αβραμίδης.
Λίγη ώρα μετά το φινάλε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας συνομιλούσαν με τους καλεσμένους τους Παντελή Καφέ και Χάρη Κοπιτσή. Σε live μετάδοση, o Κοπιτσής δέχτηκε στο σώμα ένα μπουκάλι, το οποίο εκσφενδονίστηκε από την κερκίδα.

Οι δημοσιογράφοι αφού ρώτησαν τον Κοπιτσή αν είναι εντάξει, συνέχισαν να μιλούν για τον τελικό. Ακολούθησε ωστόσο η ρίψη κι άλλων μπουκαλιών, με αποτέλεσμα ο Στέφανος Αβραμίδης να πει: "Ανεγκέφαλοι δυστυχώς υπάρχουν παντού. Τι να πω... Θαυμάσια. Οι πράξεις χαρακτηρίζουν αυτούς που τις κάνουν. Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο".

Ακολούθως ζήτησε από τον Μιχάλη Τσώχο να πάρει το λόγο, αναφέροντας: "Μιχάλη πάρε λίγο τη μπάλα, γιατί εδώ δεχόμαστε πυρά".

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οι δύο δημοσιογράφοι ζήτησαν συγγνώμη από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. "Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη συγγνώμη στον Παντελή Καφέ και στον Χάρη Κοπιτσή για τους κινδύνους στους οποίους σας εκθέτουμε, δυστυχώς, στον τοξικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και απέναντι σε χαλασμένα μυαλά" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αβραμίδης.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.