Ads Top

Break στο break από τον Ολυμπιακό!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-5 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τη σειρά και ο τίτλος στο Πόλο γυναικών θα κριθεί την Πέμπτη στο Παπαστράτειο. 
Ο Ολυμπιακός νίκησε 9-5 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στον τέταρτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών και απάντησε στο break της ομάδας των νοτίων προαστίων στον Πειραιά το περασμένο Σάββατο, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και, έτσι, οι δύο ομάδες θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους οριστικά σε πέμπτο τελικό την ερχόμενη Πέμπτη στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η Βουλιαγμένη έπαιξε πιεστική άμυνα στην Ασημάκη και η Τζόνσον έκανε το 1-0 στην ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο και, έχοντας πολλές επιθετικές λύσεις, έφτασε στο 1-4 στην ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου.

Η Βουλιαγμένη αντέδρασε στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου και μείωσε με την Ελληνιάδη. Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-6 και η Χαραλαμπίδου μείωσε σε 3-6 στην ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη περίοδο, ο Ολυμπιακός διατήρησε το +3 με +4 και έφτασε άνετα στη νίκη και στην ισοφάριση.

Οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1 , Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου, Ράνεϊ 2, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Μπάκλινγκ 3, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου 1, Έγκενς, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Κανετίδου, Παπαναστασίου

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.