Ads Top

Έρχονται και άλλα «μπαμ» στον Ολυμπιακό!


Συνέχεια αναμένεται να έχει η σημαντική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ζοσέ Σα. 
Το «κόλπο γκρόσο» με την παραμονή του Ζοσέ Σα έκαναν στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες χθες το πρωί ανακοίνωσαν τη μεγάλη μεταγραφή του Πορτογάλου τερματοφύλακα από την Πόρτο, όμως δεν πρόκειται να μείνουν σε αυτή και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η επόμενη προτεραιότητα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι η συμφωνία για νέο συμβόλαιο στον Κώστα Φορτούνη. Οι δύο πλευρές έχουν δείξει πως επιθυμούν να συνεχίσουν μαζί, ενώ την ίδια η Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία προσπαθεί να δελεάσει με τον δικό της τρόπο τον Έλληνα άσο.

Επόμενος στη σχετική λίστα ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως αποτελεί τον κορυφαίο στόχο του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, ώστε να βοηθήσει στη δημιουργικότητα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θέλουν να πάρουν έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό (του στιλ του Μολέντο, του Ματιέ ή του Σκρτελ που έχει δεχθεί νέα πρόταση από τη Φενέρ), με τα ποσά που ακούγονται να είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Το τελευταίο «μπαμ» αφορά την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Αυτός ο στόχος δεν έχει βρεθεί, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς και εκείνος από τη μεριά του ψάχνει για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να απασχολήσουν από την αγορά της Βραζιλίας. Υπάρχει φυσικά και η πορτογαλική αγορά, αλλά και η ισπανική που μπορεί να προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση για την «ερυθρόλευκη» επίθεση.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.