Ads Top

Σκάει το... μπαμ στον Ολυμπιακό - Έκλεισε η μεταγραφή και έρχεται Ελλάδα την Κυριακή!


Τρέχουν οι εξελίξεις στο Λιμάνι.
Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό έχει μπει στην τελικής της ευθείας. Το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του Γάλλου στην Ελλάδα και οι υπογραφές. Ο Βαλμπουενά αναμένεται άμεσα στη χώρα μας, πιθανότατα την Κυριακή το βράδυ Η άφιξή του Βαλμπουενά στη χώρα μας θα ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το gavros.gr, o Γάλλος μεσοεπιθετικός θα φτάσει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά ζητήματα σε αυτή την υπόθεση. Με τον 34χρονο να υπογράφει συμβόλαιο για ένα χρόνο. Αλλά το σίγουρο είναι ένα. Ο ίδιος είναι ήδη πολύ ενθουσιασμένος με όσα μαθαίνει, με όσα βλέπει, με τις πληροφορίες που συγκεντρώνει για τους «ερυθρόλευκους».

Η άφιξή του θα ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Το είπε και την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αφενός έκανε έμμεση αναφορά στον Γάλλο παίκτη, αφετέρου τόνισε πώς έρχονται παικταράδες στον Θρύλο και πώς «Από Δευτέρα έρχονται οι ανακοινώσεις».

Σκρτελ: Επιμένουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού δεν σταματούν με την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά. Από την Τουρκία προκύπτει πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Μάρτιν Σκρτελ και περιμένουν την απάντηση του Σλοβάκου αμυντικού που μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 34χρονος άσος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών κλαμπ, αλλά και της Ρέιντζερς.

Σε ό,τι αφορά στον επιθετικό, κι ενώ το θέμα του Αχμέντ Χασάν παραμένει ανοιχτό με τον Ολυμπιακό να τηρεί στάση αναμονής και να μην δείχνει διάθεση να πληρώσει τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ, ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει στο προσκήνιο. Οι φήμες περί συμφωνίας του Σουηδού φορ με την Αλ Αχλί της Ντόχα δεν επιβεβαιώνονται και τα οικονομικά δεδομένα πλέον δεν απέχουν τόσο πολύ από αυτά για τα οποία θα συζητούσε με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.