Ads Top

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Περιμένουμε να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»


Διαβάστε τι αναφέρει η επιστολή. 
Να κινήσουν τις διαδικασίες για να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης στο σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου πριν από περίπου μία εβδομάδα ζητά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική επιστολή της.

«Είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα οι αρμόδιες Αρχές, ουδεμία διαδικασία έχουν εκκινήσει ούτε έχουν ασκήσει οποιαδήποτε δίωξη για την τιμωρία τόσο των φυσικών όσο και ηθικών αυτουργών για τα ως άνω ακραία περιστατικά βίας», αναφέρει. 

Αναλυτικά αναφέρει η επιστολή: 

ΠΡΟΣ: 
-Υπουργείο Αθλητισμού και Πολιτισμού 
Υπόψη Υπουργού κ. Βασιλειάδη 
-Αθλητικό Εισαγγελέα αξιότιμο κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου 
-Αθλητικό Εισαγγελέα αξιότιμο κ. Αντώνιο Παπαματθαίου 
-Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών («Ε.Σ.Α.Κ.Ε.») 
-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού 
-Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) 
-Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) 

Κύριοι, 

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τη στάση αναμονής, αν όχι την αδράνεια, των αρμόδιων Αρχών σε σχέση με τις επαναλαμβανόμενες ενέργειες στοχοποίησης και τρομοκράτησης του διαιτητή καλαθοσφαίρισης κ. Αναστόπουλου πριν και μετά την από 08-05-2019 αναμέτρηση των ομάδων καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ Ολυμπιακός και Προμηθέα Πατρών, οι οποίες μάλιστα κορυφώθηκαν ακόμα και με τη ρίψη βόμβας μολότοφ στην οικία του (!). 

Επιπροσθέτως, όπως καλώς γνωρίζετε, η Ελληνική Αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στην ταυτοποίηση τουλάχιστον πέντε (5) οπαδών του Ολυμπιακού ως δραστών της επονείδιστης επίθεσης που δέχθηκε ο εν λόγω διαιτητής με τουλάχιστον εκατό (100) μηχανάκια έξω από το σπίτι του την παραμονή του ως άνω αγώνα, κατόπιν επίσημων ανακοινώσεων της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίες τον κατονόμαζαν ως μη αποδεκτό διαιτητή, για να τους σφυρίζει. 

Κατόπιν τούτων, είναι πραγματικά απορίας άξιο το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα οι αρμόδιες Αρχές, ουδεμία διαδικασία έχουν εκκινήσει ούτε έχουν ασκήσει οποιαδήποτε δίωξη για την τιμωρία τόσο των φυσικών όσο και ηθικών αυτουργών για τα ως άνω ακραία περιστατικά βίας. 

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειές σας, ώστε να αποκατασταθεί η αίσθηση νομιμότητας και κυρίως να εξασφαλισθεί πως δε θα επαναληφθούν τέτοιες βίαιες και καταδικαστέες ενέργειες στο χώρο της καλαθοσφαίρισης. 

Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μας, 
Για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.