Ads Top

Μόνο έτσι σώζεται το μπάσκετ - Παρέμβαση-βόμβα - Θα έρθουν ξένοι διαιτητές; Ποιος κάνει πίσω;


Όλα σε μια κλωστή. Αυτή είναι λύση. Διαλύεται αν...
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρωτάθλημα της Α1 έγινε ακόμη μεγαλύτερο μπάχαλο, μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη. Μία απόφαση, που μεταξύ άλλων είχε ως αποτέλεσμα να μείνει η Κύμη στην Α1, κάτι, που αν γινόταν το ματς, δεν θα συνέβαινε λογικά.

Το θέμα είναι τι γίνεται από δω και πέρα, αφού ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πει ότι δεν παίζει με τους «πράσινους», αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές.

Ως γνωστόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι να παίξουν στην πρώτη φάση των πλέι-οφ.  Τα δεδομένα αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να έχουμε παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους λόγους, που προαναφέραμε. Και αν ο Παναθηναϊκός κάνει πίσω σε αυτό, που έχει πει, δεν πρόκειται να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν θα έπαιζε και σήμερα, αν στο γήπεδο ήταν ο Αναστόπουλος. Και δεν θα παίξει με τους «πράσινους», αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές. Ξένοι διαιτητές δεν πρόκειται να υπάρξουν, οπότε παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν πρόκειται να έχουμε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρχει κυβερνητική παρέμβαση, ώστε το μπάχαλο στο μπάσκετ να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Ακόμη και έτσι, όμως, είναι απορίας άξιο πως θα πειστεί ο Ολυμπιακός να παίξει, αφού είναι κάθετος, σχετικά με το κομμάτι των ξένων διαιτητών.

Και όπως αναφέραμε, ξένοι διαιτητές δεν πρόκειται να μπουν, τουλάχιστον την τρέχουσα χρονιά.

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, αλλά κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει ποιες θα είναι αυτές. Αλλωστε περίμενε κανείς να μην κατέβει ο Παναθηναϊκός με την Κύμη; Περίμενε κανείς να μην πάει ο Αναστόπουλος στο ΣΕΦ, καθώς μάλιστα είχε στείλει επιστολή ότι θα είναι κανονικά στο παιχνίδι;

Το ελληνικό μπάσκετ είναι σε τεντωμένο σχοινί και μένει να δούμε αν θα γκρεμοτσακιστεί.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.