Ads Top

"Έφερε Βαλμπουενά για να νικήσει... την εξυγίανση ο Μαρινάκης - Αυτές είναι οι επόμενες μεταγραφές"


Η μεταγραφή του Γάλλου σούπερ σταρ απλά επιβεβαιώνει πως τα λόγια γίνονται πράξεις στον Ολυμπιακό - Ο Βαλμπουενά ανεβάζει κατακόρυφα την ποιότητα στον Ολυμπιακό. Και έρχεται και συνέχεια…
Ο Ματιέ Βαλμπουενά αναμένεται το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για τα τυπικά της μεταγραφής του και ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ δείχνει τον δρόμο.
Πιστός στο πλάνο της δημιουργίας μιας ομάδας ασυναγώνιστης, ικανή να νικήσει τους πάντες, ακόμη και την τύχη της όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις. O Ολυμπιακός που το περσινό καλοκαίρι ξεκίνησε το χτίσιμο μιας ομάδας από την αρχή.

Έβαλε τις βάσεις, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, είχε όλα τα στοιχεία της καλύτερης ομάδας, πήρε μια σπουδαία πρόκριση επί της Μίλαν αλλά δεν μπόρεσε να επικρατήσει της… εξυγίανσης που είχε «αποφασίσει» αλλά και της τύχης του που του γύρισε την πλάτη σε κρίσιμα σημεία.

Με την ομάδα πλέον σχηματισμένη σε ισχυρές βάσεις το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να «μπολιαστεί» με περαιτέρω ποιότητα αλλά και εμπειρία. Ο Ματιέ Βαλμπουενά που έρχεται στα 35 του στον Ολυμπιακό καλύπτει τα πάντα! Και αν κάποιοι στέκονται στην ηλικία του, ξεχνώντας τι επικρατεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αρκεί να δουν πως την σεζόν που τελείωσε ο Γάλλος άσος έπαιξε 31 ματς με την Φενέρ.

Ο Βαλμπουενά με τις 411 συμμετοχές σε όλους τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί. Ο πρωταγωνιστής σε Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας, Λιόν και Φενέρμπαχτσε. Ο Βαλμπουενά των 52 συμμετοχών στην εθνική Γαλλίας. Ο Βαλμπουενά που έρχεται να προστεθεί στους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Με την ποιότητα του, την ευχέρεια στην δημιουργία που διαθέτει αλλά και στο σκοράρισμα ο Γάλλος άσος είναι δεδομένο πως προσθέτει στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ένα ακόμη πανίσχυρο «όπλο». Ένας Ολυμπιακός που θα έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στα άκρα τους Ποντένσε και Βαλμπουενά αλλά και τους Λάζαρο και Μασούρα.

Φανταστείτε το «τρίγωνο» Ποντένσε, Βαλμπουενά, Φορτούνη και θα καταλάβετε τι έχει να γίνει τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Οι Mister Asist, τρεις στην ίδια ενδεκάδα!

Και τώρα σκεφτείτε πως μπροστά από τους τρεις αυτούς παίκτες θα αγωνίζεται επιθετικός από το πάνω ράφι! Το «τρίγωνο φωτιά» θα γίνει σύντομα τετράγωνο. Και θα χαθεί η μπάλα! Ο Βαλμπουενά άλλωστε έρχεται να προστεθεί στις μεταγραφικές «βόμβες» που έχουμε συνηθίσει διαχρονικά στον Ολυμπιακό.

Η έλευση του μεγάλου Γάλλου άσου δείχνει για άλλη μια φορά πως ότι υπόσχεται ο Μαρινάκης το κάνει πράξη. Και φέτος θα δώσει τα καλύτερα «εργαλεία» στον προπονητή του Ολυμπιακού. Η συνέχεια άλλωστε θα δείξει ξεκάθαρα πως ο Βαλμπουενά είναι απλά η αρχή! Και τι αρχή! Ακολουθούν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και άλλες δυνατές μεταγραφές. Ουσιαστικά ανακοινώσεις για τις περιπτώσεις των Σεμέδο και Μπρούνο αλλά και για νέες εκπλήξεις.

Ο Ολυμπιακός επιχειρεί να κάνει μια ακόμη υπέρβαση. Πέρσι σε ένα καλοκαίρι έφτιαξε μια ομάδα από την αρχή με νέο προπονητή, 20 νέους παίκτες και πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τώρα επιχειρεί να έχει σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ του για την έναρξη της προετοιμασίας ώστε ο Μαρτίνς να δουλέψει κάτω από ιδανικές συνθήκες την ομάδα που θα δώσει τα πρώτα επίσημα ματς στα τέλη Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.