Ads Top

Νέα επαφή με Ιτουράσπε και συμφωνία σε όλα!


Ο Μάριο Μπράνκο τα βρήκε σε όλα (λεφτά, χρόνια) με τον εκπρόσωπο του Ιτουράσπε και ο Βάσκος περιμένει το τελικό ΟΚ του ΠΑΟΚ για να ταξιδέψει στην Ελλάδα.
Εδώ και μέρες to10.gr έχει αποκαλύψει τις προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Αντερ Ιτουράσπε. Τον παίκτη που έχει επιλέξει ο Δικέφαλος για τη μεσαία του γραμμή, ως ιδανικό αντικαταστάτη των Ολιβέιρα και Σάκχοφ, οι οποίοι αποχωρούν. Οι επαφές που διαψεύστηκαν (χαμηλόφωνα) από τον ΠΑΟΚ (σ.σ. κάτι αναμενόμενο, καθώς υπήρξε ενόχληση και πίεση από την αποκάλυψη), συνεχίζονται και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς πήραν το τελικό ΟΚ από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρουν με σαφήνεια οι πληροφορίες από την Ισπανία, λοιπόν, ο Μάριο Μπράνκο έφτασε την υπόθεση του 30χρονου Βάσκου μέσου στο τελικό στάδιο υλοποίησης της μεταγραφής. Για την ακρίβεια, λέγεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου του Βορρά, συμφώνησε σε όλα με τον εκπρόσωπο του Ιτουράσπε. Στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, στα χρήματα που θα πάρει ο παίκτης για τα 2+1 χρόνια της συμφωνίας. Για όλα.

Από την πλευρά του Ιτουράσπε, λοιπόν, η μεταγραφή είναι έτοιμη. Ο παίκτης ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ τι θέλει, ο Μπράνκο διαπραγματεύτηκε τα νούμερα και τις παραμέτρους τις συμφωνίας και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα. Και πλέον, απομένει η τελική συζήτηση μεταξύ του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη με τον Λουτσέσκου και τον Μπράνκο, για να τελειώσει το θέμα. Και να κλείσει η μεταγραφή. Για την ιστορία, πάντως, ο Λουτσέσκου έχει ήδη πει το «ναι» για τον παίκτη. Απλώς μένει το τελικό ΟΚ της διοίκησης.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στον ΠΑΟΚ έχουν κάποιες μικρές αμφιβολίες για την ιατρική κατάσταση του Ιτουράσπε. Καθώς ο Βάσκος είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών τη χρονιά που τελείωσε και για αυτόν τον λόγο δεν είχε τον συνηθισμένο αριθμό συμμετοχών (πάνω από 30) με την ομάδα του. Οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο, έχουν πάρει διαβεβαιώσεις ότι ο τέως αρχηγός της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να το αποδείξει.

Μάλιστα, η εφημερίδα «El Correo», που εδρεύει στη χώρα των Βάσκων και μάλλον δεν… έμαθε για τις «διαψεύσεις» των επικοινωνιακών κολαούζων του ΠΑΟΚ, αφού αναφέρεται εκτενώς στην πολύ καλή πρόταση που έχει κάνει ο Δικέφαλος στον Ιτουράσπε, αποκαλύπτει ότι ο παίκτης είπε στον Μπράνκο πως «έχω ακόμη πολύ ποδόσφαιρο μέσα μου». Και πώς όχι, άλλωστε, όταν μιλάμε για έναν παίκτη που είναι μόλις 30 ετών (08/03/1989) και μετράει 320 συμμετοχές με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και 2 συμμετοχές στην Εθνική Ισπανίας!

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ δουλεύει παράλληλα ακόμη δύο υποθέσεις μέσων. Αλλά έσπευσε να μιλήσει με τον Ιτουράσπε, καθώς ο Βάσκος έχει δεχθεί πρόταση και από τη Λιντς. Πρόταση που προς το παρόν είναι «παγωμένη», καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα μείνει στα «παγώνα».

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.