Ads Top

«Περιμένει Σκρτελ και Αγιού ο Ολυμπιακός»


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι και περιμένει τις απαντήσεις των Σκρτελ και Αγιού στις προτάσεις που τους έχει καταθέσει.
Ο Ολυμπιακός φέτος δεν καλείται να «χτίσει» αλλά να βελτιώσει το υπάρχον ρόστερ. Και σε αυτή την λογική κινούνται όπως απέδειξαν οι ερυθρόλευκοι με την απόκτηση του Βαλμπουενά, θέλοντας να βάλουν εμπειρία και ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο υπάρχον δυναμικό.

Οι περιπτώσεις των Μάρτιν Σκρτελ και Αντρέ Αγιού είναι επίσης δύο από τις περιπτώσεις που προχωρούν οι Πειραιώτες σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, έχοντας καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένοντας την απάντησή τους.

Για τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό της Φενέρμπαχτσε θα χρειαστεί να περιμένει μιας και ο παίκτης καλείται να «μετρήσει» τις προτάσεις από Ρέιτζερς, Πάρμα και Νιουκάστλ που έχει στα χέρια του τη στιγμή που θέλει και η Φενέρ να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Από την άλλη ο διεθνής επιθετικός με την Γκάνα που ανήκει στη Σουόνσι, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 αλλά είναι απίθανο να παραμείνει στους Κύκνους.

Άλλωστε πέρσι αγωνίστηκε στη Φενέρ ως δανεικός πετυχαίνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 2 ασίστ σε 38 ματς και μένει να δούμε αν ο δρόμος του θα συναντηθεί για τρίτη φορά με αυτόν του Βαλμπουενά μετά την κοινή τους θητεία σε Μαρσέιγ και Φεμνέρμπαχτσε.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.