Ads Top

«Φουλάρει» για νέες μεταγραφάρες μετά τον Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός!


Αυτοί είναι οι δύο στόχοι για τις επόμενες μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Οι διαφορές της προετοιμασίας σε σχέση με πέρυσι.
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου. Ποιος είναι ο στόχος των πειραιωτών για τις μεταγραφές, η νέα συνάντηση του Μαρτίνς και οι διαφορές της προετοιμασίας σε σχέση με πέρυσι! Ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη μεγάλη μεταγραφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά και οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με δυναμικές κινήσεις, την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς που αυτές τις μέρες είναι στην Πορτογαλία, αναμένεται να έρθει την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου στην Ελλάδα.

Η έναρξη της προετοιμασίας των πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μαρτίνς θέλει να είναι στο Ρέντη κάποιες μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με την διοίκηση των πειραιωτών για τις νέες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του λιμανιού και με την επιστροφή του στην χώρα μας θα έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει μετά την μεταγραφή του Βαλμπουενά για να κλείσει στόπερ και επιθετικό και στόχος των πειραιωτών είναι να έχουν ολοκληρώσει αυτές τις δύο μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, δηλαδή στις 10 Ιουνίου.

Γι’ αυτό τον λόγο οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο στο θέμα του Σκρτελ αλλά και στις περιπτώσεις που εξετάζουν για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει και μια σύσκεψη με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού.

Μάλιστα αυτό που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι και κάποιες αλλαγές σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι, με το πρόγραμμα των προπονήσεων να έχει μεγαλύτερη ένταση.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει φέτος προκριματικά για το Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό σημαίνει ότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι.

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.