Ads Top

Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα - Νιώθω καλά εδώ»


Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό δήλωσε, μέσω μηνύματός του σε γνωστή ιστοσελίδα προπονητών, ο Πέδρο Μαρτίνς. 
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε μήνυμά του στη γνωστή ιστοσελίδα «coachesvoice.com», ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι εκείνοι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα.

Στάθηκε λοιπόν στη δυσκολία να δημιουργηθεί πέρυσι μια ομάδα από την αρχή και τόνισε πόσο καλά νιώθει πλέον στον πάγκο των Πειραιωτών.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μαρτίνς:

«Η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι διαφορετική (σ.σ. σε σχέση με τις ομάδες στην Πορτογαλία) διότι είναι η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ένα club με τρομερές φιλοδοξίες και αυτό με καλύπτει και μου ταιριάζει. Όμως υπάρχουν ακόμα προκλήσεις μπροστά μας. 

Σχεδόν 20 παίκτες έφυγαν πέρυσι και έπρεπε να φτιάξουμε μία καινούρια και νεανική ομάδα. Οι άνθρωποι γρήγορα κατάλαβαν το τι θέλαμε να πετύχουμε. 

Νιώθω καλά εδώ. Ήξερα πάντα ότι θα δούλευα στο εξωτερικό και αυτή ήταν μία πολύ σημαντική εξέλιξη για μένα. Ένα σημαντικό προπονητικό βήμα. Δεν ξεχνάω πως άρχισα από χαμηλά. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να φτιάξω την φήμη και το όνομά μου από τα κάτω προς τα πάνω στην ποδοσφαιρική πυραμίδα. 

Όμως έτσι νιώθω πως εισέπραξα πιο μεγάλη ικανοποίηση. Είχα δίκιο γι’ αυτό. Θα έκανα τα ίδια αν ήξερα ό,τι ξέρω τώρα; Δεδομένα. Νιώθω ευγνώμων για όλες αυτές τις εμπειρίες».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.