Ads Top

Πέλκας: «Μένω στον ΠΑΟΚ, θέλω ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ»


Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στον Metropolis για την σεζόν που πέρασε, τα συναισθήματά του, αλλά και τους στόχους που έχει θέσει με τον ΠΑΟΚ, ενώ απάντησε και στο αν βλέπει εξωτερικό. 
Για τη συνταγή της επιτυχίας του φετινού ΠΑΟΚ, τους προσωπικούς στόχους του, ακόμα και για όσους τον αμφισβητούν, μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας στον Metropolis 95.5. O άσος του Δικεφάλου του Βορρά, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του νταμπλ, τόνισε:

«Φιλοσοφία μας ήταν να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, Κυριακή με Κυριακή. Μπαίναμε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που πήραμε το νταμπλ. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι από την αρχή. Όταν φτάνεις όμως όλο και πιο κοντά το πιστεύεις και παραπάνω» και στη συνέχεια απάντησε στο ποια ήταν η συνταγή της επιτυχίας: «Τα πολύ καλά αποδυτήρια, η καλή χημεία που είχαμε. Ήμασταν επί 2-3 χρόνια πολλοί παίκτες μαζί. Είχαμε καλό κλίμα. Αυτό οφείλεται στον προπονητή. Υπήρχε πίστη και αυτοπεποίθηση, μπαίναμε σε κάθε ματς με έναν σκοπό τη νίκη». 

Για το κίνητρο να παίξεις τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Είναι μεγάλο κίνητρο να συγκαταλέγεσαι στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ευκαιρία, πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι από ότι φέτος στα προκριματικά. Όποιες κι αν είναι, είναι πρωταθλήτριες ομάδες. Πέρσι φτάσαμε ένα βήμα πριν την είσοδο, όμως, για να ανταπεξέλθουμε πρέπει να ανέβει κι άλλο επίπεδο η ομάδα. Πέρσι έλειψε η εμπειρία, ήταν πρωτόγνωρες καταστάσεις για τους περισσότερους παίκτες. Ίσως επηρεαστήκαμε και από τον κόσμο, μας παρότρυνε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Ίσως παρασυρθήκαμε. Δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε τα πράγματα. Ήταν ένα καλό μάθημα για φέτος». 

Όσο για το αν σκέφτεται την μεταγραφή στο εξωτερικό: «Ήταν πολλά τα λεφτά και για μένα και την ομάδα. Είχα κάνει μια καλή χρονιά και ήρθε ως ανταμοιβή όλο αυτό. Από την άλλη, όμως, είχα απέναντι τον στόχο να πάρω το Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Πρώτη φορά μου συνέβαινε αυτό. Δεν ήμουν ποτέ πλούσιος, όποιος κι αν ήταν στη θέση μου θα του περνούσαν πολλά από το μυαλό. Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι μέσω της δουλειάς και των επιτυχιών καταφέρνεις πράγματα, και, πλέον, είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις.Πρώτος μου στόχος είναι να μείνω στην ομάδα, να παίξω με αυτήν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.