Ads Top

Φουντώνουν οι φήμες για Ματέο Γκαρσία, τελειώνει των Σεμέδο και Μπρούνο!


Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές και οργιάζουν οι φήμες από την Ισπανία πως πλησιάζει και τον εξτρέμ που ξεχώρισε φέτος στον Άρη. 
Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στην Ισπανία πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», υπάρχουν πληροφορίες από την Ιβηρική πως αντιπροσωπεία της Λας Πάλμας, που έχει τα δικαιώματα του 22χρονου αριστερού μεσοεπιθετικού, βρίσκεται από χθες στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά έλεγε πως ο Γκαρσία θα πωληθεί αλλά όχι στην Ελλάδα.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ματέο Γκαρσία φαίνεται πως είναι ανεξάρτητο από την υπόθεση του Μπρούνο. Οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει επαφές με την αυστριακή Λασκ Λιντς για τον Βραζιλιάνο ακραίο μέσο που έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με τον Ατρόμητο. Το παζάρι γίνεται για ένα ποσό γύρω στις 500.000 ευρώ και η συγκεκριμένη μεταγραφή φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί.

Ακόμη πιο κοντά σε deal είναι ο Ολυμπιακός με τη Βιγιαρεάλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι δύο ομάδες ουσιαστικά τα έχουν βρει για το δανεισμό του Πορτογάλου αμυντικού, που δεν αποκλείεται να γίνει η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη της ομάδας.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.