Ads Top

Επιστροφή-βόμβα στην Ελλάδα! Γυρίζει ο Βέλλιος, ποια ελληνική ομάδα τον... υπογράφει άμεσα!


Από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό ή...σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα; Στην Ελλάδα σκέφτεται να επιστρέψει ο διεθνής 27χρονος φορ, που αγωνίζεται σε αγγλικό σύλλογο.
Ο Άρης αναζητεί επιθετικό για να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπως έχουν τονίσει πολλές φορές οι άνθρωποί του.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν στους κίτρινους είναι και ενός Έλληνα διεθνή που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, που από το καλοκαίρι του 2016 είναι παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ (40 συμμετοχές, 7 γκολ) και έπαιξε ως δανεικός στη βελγική Μπέβερεν τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε (17 συμμετοχές, 4 γκολ).

Ο 27χρονος στράικερ είναι πιθανό να αποχωρήσει, καθώς επιθυμεί μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και μια από τις επιλογές του είναι να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Στο παρελθόν είχε δυο θητείες στον Ηρακλή (2008-11, 2015-16), όπως και στις Έβερτον (2011-14) και Λιρς (2014-15), ενώ έχει φορέσει οχτώ φορές τη φανέλα της Εθνικής.

Η περίπτωσή του έχει μπει στη λίστα των κίτρινων, που ενδιαφέρονται και για τον Σουηδό επιθετικό της Λουγκάνο, Αλεξάντερ Γκερντ

to10.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.