Ads Top

Κρέσπο: «Με την παραμονή Βαρέλα, διατηρείται η ισορροπία»


Την σημασία της παραμονής του παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Φερνάντο Βαρέλα, υπογράμμισε με δηλώσεις του στον Metropolis, o Άνχελ Κρέσπο. 
Στην μεταγραφική ενίσχυση που πρέπει να υπάρξει για να πετύχει ο ΠΑΟΚ περισσότερα πράγματα, αλλά και στο πόσο σημαντική ήταν η παραμονή του Βαρέλα, για να διατηρηθεί η καλή ισορροπία στην ομάδα, στάθηκε ο Άνχελ Κρέσπο,μιλώντας στον Metropolis 95.5.

Αναφορικά με την παραμονή του Βαρέλα: «Είναι πολύ καλό που ο Βαρέλα παραμένει στον ΠΑΟΚ διότι διατηρείται η ισορροπία της ομάδας. Μου δίνει ένα πολύ καλό συναίσθημα. Παρακολουθώ τα νέα της ομάδας από την Ισπανία που βρίσκομαι. Καλό θα ήταν να μείνουν και οι Κάνιας, Σάκχοφ, Τόσκα διότι έχουμε μια πολύ καλή ισορροπία ως ομάδα». 
Για τον Λουτσέσκου: «Είναι σημαντικός για εμάς. Είναι αυτός που δημιούργησε την ομάδα και της δίνει ώθηση για το καλύτερο». 

Για την πρόκληση του Champions League: «Ετοιμαζόμαστε γι' αυτήν την πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ θέλει δυνατούς χαρακτήρες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτή που έχουμε μπροστά μας. Είχαμε 3-4 τραυματισμούς, φαίνεται ότι η ομάδα θέλει καλές μεταγραφές για να προχωρήσει μπροστά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει παίκτες με χαρακτήρα και ποιότητα, παίκτες που θα μπορούν να μας βοηθήσουν. Χρειαζόμαστε μια τέτοια ενίσχυση». 

Για το «αύριο» μετά το πρωτάθλημα: «Η φετινή επιτυχία είναι μόνο η αρχή όσων κάναμε. Δεν παίζουμε για να παίζουμε, αλλά για να γράφουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ και να κερδίζουμε τίτλους. Και του χρόνου πρέπει να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Αυτός είναι ο στόχος μας».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.