Ads Top

Οφόε: "Λάθος μου ο Ολυμπιακός, φοβόταν στην Ελλάδα η σύζυγός μου"


Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε, χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφασή του να παίξει στους "ερυθρόλευκους" και υποστήριξε ότι μετά τη ληστεία η σύζυγός του άρχισε να φοβάται στην Ελλάδα.
Από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι τον Ιούλιο του 2018 ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος χαφ μίλησε σε εφημερίδα της Πολωνίας για την απόφασή του να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την λανθασμένη, ενώ μίλησε για τη ληστεία στο σπίτι του που άλλαξε τον ίδιο και την οικογένειά του.

Αρχικά είπε: "Ήταν λάθος να φύγω από τη Λέγκια για να παίξω στον Ολυμπιακό. Ήταν αρχικά να πάρω μεταγραφή στην Κρασνοντάρ, αλλά δεν προχώρησε και έτσι πήγα στην Ελλάδα. Στην αρχή, όλα πήγαιναν καλά. Έπαιξα στο Champions League. Στη συνέχεια λήστεψαν το σπίτι μου. Από τότε άρχισα να μη νιώθω καλά εκεί. Η σύζυγός μου φοβόταν. Και όταν η φοβάται η μητέρα, το μεταδίσει και στο παιδί και η κόρη μου ήταν μόλις έξι μηνών".

- Πώς συνέβη η ληστεία;

"Είχα πάει για προπόνηση και η σύζυγός μου για ψώνια. Ήταν μεγάλο σοκ. Ήθελα να φύγω τον Ιανουάριο, αλλά η ομάδα δεν συμφωνούσε. Όταν ήταν προπονητής ο Λεμονής, ήμασταν πρώτοι, αλλά με τον διάδοχό του Όσκαρ Γκαρθία δεν είχαμε τόσο καλά αποτελέσματα".

- Τελικά την άνοιξη αποχώρησες από τον Ολυμπιακό...

"Στην ομάδα δεν ήταν χαρούμενοι όταν τους είπα πως θέλω να φύγω. Στο τέλος της σεζόν, δεν έκανα προπόνηση με την ομάδα. Με έναν συμπαίκτη μου, κάναμε τρέξιμο για ένα μήνα. Επίσης, η κατάσταση είχε γίνει γύρω μου επικίνδυνη. Μετά από μια ήττα, μας είχαν επισκεφθεί οπαδοί και δεν ήταν μια καλή επίσκεψη".

Ο 30χρονος Οφόε αγωνίζεται στο Βέλγιο με τη Γκενκ, με την οποία έκανε φέτος 37 συμμετοχές (4 γκολ). Με τον Ολυμπιακό μέτρησε 28 συμμετοχές, ενώ σημείωσε τέσσερα τέρματα.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.